Σβαϊνστάιγκερ: «Η τελευταία μου ομάδα... στην Ευρώπη»

Σβαϊνστάιγκερ: «Η τελευταία μου ομάδα... στην Ευρώπη»

Σβαϊνστάιγκερ: «Η τελευταία μου ομάδα... στην Ευρώπη»

Με μήνυμά του μέσω social media, ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ θέλησε να ξεκαθαρίσει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι η τελευταία ομάδα στην οποία θα παίξει... στην Ευρώπη.  

Ο 32χρονος άσος, πρόσφατα αποσύρθηκε από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γερμανίας και στο Μάντσεστερ περνάει πολύ δύσκολες στιγμές, αφού δεν υπολογίζεται και μονίμως μένει εκτός πλάνων του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο ίδιος φέρεται απόλυτα επαγγελματικά, στηρίζει τους συμπαίκτες του, όμως ακόμα δεν γνωρίζει τι μπορεί να κάνει για τη συνέχεια της καριέρας του.

Στον λογαριασμό του στο twitter έγραψε πως: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι η τελευταία ομάδα στην οποία θ' αγωνιστώ στην Ευρώπη. Είναι ο μοναδικός σύλλογος που θα με έκανε να φύγω από τη Μπάγερν Μονάχου. Αυτό είναι το μοναδικό που μπορώ να πω για την επικρατούσα κατάσταση».

Το μήνυμά του, θα μπορούσε να ερμηνευθεί και ως ενδεχόμενο μετακίνησης πιθανότατα στο MLS, αλλά με δεδομένο και το γεγονός πως αντιμετωπίζει αρκετά συχνά προβλήματα τραυματισμών που δεν του επιτρέπουν να πιάσει τα επίπεδα αγωνιστικής ετοιμότητας που θα ήθελε, ουδείς μπορεί να σκεφτεί αν έχει περάσει από το μυαλό του η αποχώρηση...   

Best of internet