Στο πλευρό του Μανωλά οι παλαίμαχοι

Στο πλευρό του Μανωλά οι παλαίμαχοι

Gazzetta team
Στο πλευρό του Μανωλά οι παλαίμαχοι

bet365

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων της ΑΕΚ με δήλωσή τους εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον Στέλιο Μανωλά με αφορμή τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών και την εμπλοκή του στην μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο διακεκριμένο μέλος της οικογένειάς μας Στέλιο Μανωλά. Όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και όλα όσα λέγονται για τον Στέλιο, δεν πρόκειται να πλήξουν την πορεία του και την προσφορά του στην ΑΕΚ, όχι μόνο με την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή, αλλά και με αυτή του προπονητή που οδήγησε την ομάδα στο Κύπελλο Ελλάδας. Ο Στέλιος ήταν και παραμένει μία από τις «σημαίες» της ομάδας μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα