Κλείνει στην Ρεάλ ο Βέργος!

Κλείνει στην Ρεάλ ο Βέργος!

Κλείνει στην Ρεάλ ο Βέργος!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Ισπανία, πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης, έστω και στην δεύτερη ομάδα βρίσκεται ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Νίκος Βέργος.

Μία ανάσα από την μεταπήδησή του στην Ισπανία και την Ρεάλ Καστίγια, δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, βρίσκεται ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Νίκος Βέργος.

Παρόλο που στην θητεία του πέρσι στην Έλτσε, ο ταλαντούχος Έλληνας φορ, δεν πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής, εντούτοις βρέθηκε στα μεταγραφικά ραντάρ της Ρεάλ. Οι άνθρωποι της «Βασίλισσας» κινήθηκαν αθόρυβα και πλέον είναι μία ανάσα από την απόκτησή του.

Αυτή θα γίνει μέσω δανεισμού, αρχικά και σε περίπτωση που θα καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των Μαδριλένων, στο τέλος της σεζόν θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Μάλιστα, αυτό που απομένει, είναι η τυπική επικύρωση της συμφωνίας, αφού οι δύο ομάδες και ο παίκτης τα έχουν βρει σε όλα.

Στην Ρεάλ δείχνουν πως τον πιστεύουν και έτσι θα δώσουν στον παίκτη την ευκαιρία να πραγματοποιήσει την μεγάλη του επιθυμία, δηλαδή την παραμονή του στον Ισπανικό ποδόσφαιρο. Και μάλιστα, σε μία ομάδα που μπορεί να του ανοίξει πόρτες, σε περίπτωση που δικαιώσει τις προσδοκίες.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα