Φιλικό με Ερμή Ζωνιανών για Εργοτέλη

Φιλικό με Ερμή Ζωνιανών για Εργοτέλη

Φιλικό παιχνίδι με τον Ερμή Ζωνιανών στο Παγκρήτιο θα δώσει την Τετάρτη (24/8) ο Εργοτέλης.

Φιλικό με Ερμή Ζωνιανών για Εργοτέλη

Το επόμενο φιλικό του παιχνίδι θα δώσει την Τετάρτη (24/8) ο Εργοτέλης. Οι «κιτρινόμαυροι» του Ηρακλείου θα υποδεχθούν στο Παγκρήτιο τον Ερμή Ζωνιανών, με τη σέντρα να ορίζεται στις 18:00. Όπως ανακοίνωσαν οι Κρητικοί, θα ανοίξει μόνο η Θύρα 1, όπου η είσοδος θα κοστίζει 5 ευρώ, με αυτή για τα παιδιά έως 12 ετών να είναι ελεύθερη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη

Στο επόμενο φιλικό προετοιμασίας, ο Εργοτέλης αντιμετωπίζει αύριο Τετάρτη στις 18:00 στο Παγκρήτιο Στάδιο τον Ερμή Ζωνιανών.

Εν όψει του αγώνα αυτού, ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι θα λειτουργήσει μόνο η Θύρα 1, έξω από την οποία θα υπάρχει εκδοτήριο εισιτηρίων τα οποία θα κοστίζουν 5 ευρώ. Η είσοδος για παιδιά έως 12 ετών θα είναι δωρεάν, αρκεί να συνοδεύονται από ενήλικα.

Θα τυπωθεί ελάχιστος αριθμός προσκλήσεων, αποκλειστικά για τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εργοτέλη και τη φιλοξενούμενη ομάδα.

Για την είσοδο των δημοσιογράφων κι άλλων εκπροσώπων των ΜΜΕ θα είναι αναγκαία η επίδειξη της επαγγελματικής ταυτότητας ή η προσκόμιση βεβαίωσης από το Μέσο το οποίο εκπροσωπούν.

Best of internet