Ο Τζιόλης και οι άλλες επαφές με Κουτσολιάκο

Ο Τζιόλης και οι άλλες επαφές με Κουτσολιάκο

Ο Τζιόλης και οι άλλες επαφές με Κουτσολιάκο

bet365

Η παρουσία του Πολ Κουτσολιάκου στη Θεσσαλονίκη, η συνάντησή με τον Λούμπος Μίχελ για τον Αλέξανδρο Τζιόλη και το ανοικτό θέμα του συμβολαίου με τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Η συνάντηση Μίχελ-Κουτσολιάκου δεν έφερε κάποιο τελικό αποτέλεσμα, πλην μιας επίσημης ενημέρωσης του ατζέντη για τις προθέσεις του «Δικεφάλου».

Είναι γνωστό, από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ ζητάει τη λύση της συνεργασίας, ότι θα καλύψει ένα πολύ μεγάλο μέρος του συμβολαίου του Κατερινιώτη μέσου.

Από εκεί και πέρα, ο Κουτσολιάκος δεν μετέφερε καμία επίσημη πρόταση για τον πελάτη του και το όποιο ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ είναι σε ανεπίσημο επίπεδο.

Οι Κύπριοι έχουν στο μυαλό τους τη ρεβάνς με την Κοπεγχάγη για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και από την έκβασή του (ο ΑΠΟΕΛ έχει ηττηθεί 1-0 στη Δανία) θα εξαρτηθεί αν θα προχωρήσουν ή όχι την περίπτωση του Τζιόλη, ο οποίος πριν αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ το 2013 είχε αγωνιστεί για ένα χρόνο στους πρωταθλητές Κύπρου.

Ο Κουτσολιάκος, που εκπροσωπεί τέσσερις συνολικά παίκτες του «Δικεφάλου» (Τζαβέλλας, Τζιόλης, Κουλούρης, Πέλκας) μπορεί να ήθελε, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν συζήτησε με το Μίχελ το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του Γιώργου Τζαβέλλα, το οποίο είναι και το δεύτερο ανοικτό θέμα που έχει με τον ΠΑΟΚ.

Για τον πρόεδρο της ΠΑΕ υπάρχουν σε προτεραιότητα άλλα θέματα (φορ, αποδέσμευση παικτών) αυτή την περίοδο, οπότε το θέμα του διεθνή αμυντικού του «Δικεφάλου» μπορεί να συζητηθεί λίγο αργότερα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα