Πανόπουλος: «Ο Στράτος θα κατέβει, εκτός αν...» (vid)

Πανόπουλος: «Ο Στράτος θα κατέβει, εκτός αν...» (vid)

Ο πρόεδρος της Ξάνθης ξεκαθάρισε πως ο Γιώργος Στράτος θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της εκλογές, εκτός αν κατέβει ιδιοκτήτης ομάδας, ο οποίος θα πληροί τις πρϋποθέσεις του για να αναλάβει το πόστο. Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του.

 Πανόπουλος: «Ο Στράτος θα κατέβει, εκτός αν...» (vid)

Στο Δ.Σ της επόμενης Τετάρτης θα λάβει χώρα η διαδικασία εκλογής νέου προέδρου στη Λίγκα. Μετά τη σημερινή συνεδρίαση, ο Χρήστος Πανόπουλος υποστήριξε πως ο Στράτος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι υποψήφιος.

Η μόνη περίπτωση να αλλάξει αυτό είναι να «κατέβει» υποψήφιος ιδιοκτήτης ομάδας, ο οποίος όμως να πληροί κάποιες προϋποθέσεις που ο ίδιος θεωρεί βασικές.

Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης ανέφερε: 

Για τις αποφάσεις που ελήφθησαν: «Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας. Υπήρχαν κάποια θέματα στην ημερήσια διάταξη, μεταξύ των οποίων και το αν θα αναδείξουμε πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας αυτή τη στιγμή. Κανένα άλλο από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης δεν συζητήθηκε, παρά μόνο αυτό. Δεν θα κρυφτώ. Υπήρχαν διάφορες συζητήσεις σχετικά με το τι πρέπει να κάνουμε, για το αν ψηφίσουμε ή όχι πρόεδρο.

Μετά από αυτό, συζητήσαμε όλοι μαζί και συμφωνήσαμε η εκλογή προέδρου να πάει για την επόμενη Τετάρτη στις 2.30. Μέχρι τότε δημιουργήθηκε μια τριμελής επιτροπή για όποια θέματα προκύψουν. Αυτή θα αποτελείται από τον Χρήστο Δάρα, τον Φώτη Κωστούλα και τον Γιώργο Σπανό.

Θα περίμενε κανείς να ήταν πιο πολεμικό το κλίμα. Δεν ήταν έτσι. Ακούστηκαν διαφορετικές απόψεις. Τελικά, υπήρχε ομόφωνη συναίνεση και συμφωνία, ώστε να γίνει η εκλογή την επόμενη Τετάρτη, με το στάτους της τριμελής επιτροπής».

Για τη FIFA: «Μετά από τόσο καιρό, ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του, είτε αυτός λέγεται FIFA, είτε UEFA, είτε Σούπερ Λίγκα. Πρέπει να βρεθεί μια λύση. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι, πρέπει να παίζεται. Όλη η Ευρώπη έχει αρχίσει να παίζει ποδόσφαιρο εκτός από την Ελλάδα. Ας καταλάβουν όλοι τους λόγους που συμβαίνει αυτό και να αρχίσει να παίζεται ποδόσφαιρο».

Για το ποιος φταίει: «Όλοι εμείς χωρίς να εξαιρείται κανείς».

Για το τελικό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και αν αυτό το 8-8 θα έχει αντίκτυπο στην κίνηση των 12: «Δεν γνωρίζω κανένα 8-8. Ξέρω πως ήταν 0-0. Πήραμε μια ομόφωνη απόφαση. Εσείς που ασχολείστε με στοιχήματα τα ξέρετε αυτά, εγώ δεν ασχολούμαι».

Για το αν ο Γιώργος Στράτος θα είναι υποψήφιος: «Ο κ. Στράτος θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές της Σούπερ Λίγκας. Δεν θα είναι μόνο αν υπάρξει κάποιος ιδιοκτήτης ομάδας που θα διεκδικήσει την προεδρία και κρίνω ότι είναι ικανός να διοικήσει τη Λίγκα».

Best of internet