Δυσφορία της συμμαχίας για την Nova

Δυσφορία της συμμαχίας για την Nova

Δυσφορία της συμμαχίας για την Nova

Οι συστάσεις της Nova περί σιωπής στις διαιτητικές αποφάσεις, προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Την έντονη δυσαρέσκεια του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ προκάλεσε η εξώδικη επιστολή της Nova προς τις ομάδες της SuperLeague με την οποία ζητάει να μην υπάρχουν διαμαρτυρίες για την διαιτησία και να σιωπούν όταν νιώθουν οτι αδικούνται, προκειμένου να μην υποβαθμίζεται το προϊόν. Από την μεριά του ο ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν έχει υπογράψει με την Nova, παρέμεινε ουδέτερος στο συγκεκριμένο κομμάτι. 

Όπως χαρακτηριστικά έλεγαν οι δύο είναι ανήκουστο να υπάρχει τέτοιο αίτημα, από τη στιγμή μάλιστα που η FIFA φαίνεται να αναγνωρίζει το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει με την διαιτησία στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλει να το συζητήσει με τις ομάδες του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, οι εκπρόσωποι της συμμαχίας πραγματικά απορούσαν με την στάση αυτή του συνδρομητικού καναλιού, καθώς θα έπρεπε να ήταν εντελώς αντίθετη. Να ήταν δηλαδή υπέρ της κάθαρσης και της ισονομίας, καθώς μόνο έτσι θα μπορούσε το ελληνικό ποδόσφαιρο να ξανασταθεί στα πόδια του, μακριά από τις... σκιές που το ταλαιπωρούν.

Best of internet