Τον Φιλ Νέβιλ, δεν θα τον πεις ποτέ «παντοφλάκια»!

Τον Φιλ Νέβιλ, δεν θα τον πεις ποτέ «παντοφλάκια»!

Δίχως να ρωτήσει τη σύζυγό του, ο Φιλ Νέβιλ απλά πήρε την απόφαση να μετακομίσει στη Βαλένθια το περασμένο καλοκαίρι, αναλαμβάνοντας ως βοηθός προπονητή στις «νυχτερίδες»!  

Τον Φιλ Νέβιλ, δεν θα τον πεις ποτέ «παντοφλάκια»!

Ο εκ των μελών της «Τάξης του '92» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βρέθηκε για τη σεζόν 2015-2016 στον πάγκο της ισπανικής ομάδας ως «δεξί χέρι» του κόουτς (και του αδερφού του για ένα εξάμηνο πέρυσι) σε μια νέα πρόκληση που παρουσιάστηκε στην καριέρα του.

Ήταν τέτοιο το δέλεαρ και η σκέψη της στιγμής που... ξέχασε να το πει στη σύζυγό του, να το συζητήσει μαζί της και απλά το ανακοίνωσε!

«Θυμάμαι όταν χτύπησε το τηλέφωνό μου, οδηγούσα και η σύζυγός μου εργαζόταν στο μαγαζί στο Μάντσεστερ. Μόλις μου έγινε η ερώτηση αν ήθελα να πάω στη Βαλένθια ως βοηθός, αποδέχθηκα και μετά... σκέφτηκα ότι δεν το ανέφερα καν στη γυναίκα μου» αποκάλυψε ο Φιλ Νέβιλ, με τη Τζούλι να δηλώνει:

«Είχα μόλις 2,5 εβδομάδες να βρούμε σπίτι και σχολείο για τα παιδιά στη Βαλένθια, τον... καταράστηκα ορισμένες φορές, αλλά ήξερα ότι το ήθελε πολύ και γι' αυτό δεν θα του στεκόμουν ποτέ εμπόδιο». 

Best of internet