Πονάει ο Κλάους, εκτός Περέιρα και Μπρκιτς

Πονάει ο Κλάους, εκτός Περέιρα και Μπρκιτς

Πονάει ο Κλάους, εκτός Περέιρα και Μπρκιτς

bet365

Για δεύτερη ημέρα ο Στέφανος Αθανασιάδης δεν πήρε μέρος στην προπόνηση του ΠΑΟΚ, από την οποία σήμερα απουσίαζαν και οι Περέιρα – Μπρκιτς.

Οι ενοχλήσεις στη μέση δεν υποχώρησαν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα, για δεύτερη ημέρα, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ να μην πάρει μέρος στην προπόνηση της ομάδας. Αντίθετα, έμεινε για θεραπεία στο γυμναστήριο, ενώ και ο Φακούντο Περέιρα ακολούθησε το ίδιο πρόγραμμα λόγω χτυπήματος χαμηλά στην πλάτη.

Από την προπόνηση της Τρίτης απουσίασε, λόγω στομαχικών διαταραχών, κι ο Ζέλικο Μπρκιτς, που αναμένεται να προπονηθεί κανονικά την Τετάρτη στην Τούμπα.

Σύμφωνα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην προπόνηση της Τρίτης «ανέβηκαν οι ρυθμοί στη Νέα Μεσημβρία με το πρόγραμμα που ετοίμασε το τεχνικό τιμ να περιλαμβάνει πολύ τρέξιμο και περισσότερη ένταση.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν στην ταχυδύναμη σε ασκήσεις με τρεις σταθμούς και στο τέλος έπαιξαν δίτερμα σε μικρό χώρο».

Όπως ενημέρωσε και επίσημα η ΠΑΕ «ο Αλέξανδρος Τζιόλης κατόπιν απόφασης της ομάδας προπονήθηκε με το γκρουπ των παικτών που έχουν κοπεί από το ρόστερ, ενώ από την προπόνηση απουσίαζε κι ο Εργκούς Κάτσε , ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις για επέκταση συμβολαίου και παράλληλο δανεισμό σε ομάδα του εξωτερικού».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα