Εκτός για μερικές μέρες ο Καλί

Εκτός για μερικές μέρες ο Καλί

Νίκος Τσιώκος
Εκτός για μερικές μέρες ο Καλί

bet365

Μία σύσπαση στον προσαγωγό έχει ο Σιρίλ Καλί, ο οποίος θα μείνει εκτός για μερικές ημέρες για να επανέλθει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων της Βέροιας. Εσωτερικό δίτερμα με την Κ20.

Επιβεβαιώθηκε η αρχική εκτίμηση του ιατρικού τιμ, όσον αφορά τον Σιρίλ Καλί, που δεν έχει κάτι το σοβαρό. Ο Γάλλος στόπερ υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, με τα αποτελέσματα αυτών να δείχνουν ότι έχει μία σύσπαση στον προσαγωγό.

Έτσι, θα μείνει εκτός για μερικές μέρες για να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων της Βέροιας εντός της εβδομάδας που διανύουμε.

Από εκεί και πέρα, το απόγευμα της Δευτέρας (22/8) είχαμε εσωτερικό δίτερμα με την ομάδα Κ20, ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής όσοι δεν αγωνίστηκαν στο χθεσινό φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, μ' έναν εξ' αυτών να είναι ο νεοαποκτηθείς Μανώλης Παπαστεριανός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα