Μουρίνιο: «Μπορούσα Ιταλία ή Ισπανία, αλλά...»

Μουρίνιο: «Μπορούσα Ιταλία ή Ισπανία, αλλά...»

Μουρίνιο: «Μπορούσα Ιταλία ή Ισπανία, αλλά...»

Όταν έχεις βρεθεί στην Πρέμιερ Λιγκ, τότε τίποτα άλλο δεν μπορεί να σε γεμίσει... Αυτό συμβαίνει και με τον Ζοσέ Μουρίνιο που αποκάλυψε ότι έριξε «άκυρα» σε ομάδες από Ιταλία και Ισπανία για να συνεχίσει να βρίσκεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα.  

Ο «special one» έχει αναλάβει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε μια ευκαιρία που δεν μπορούσε ν' αφήσει να πάει χαμένη, τονίζοντας εξ αρχής ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη στην προπονητική του καριέρα ήρθε στο καταλληλότερο σημείο για τον ίδιο, σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο.

Μιλώντας στη «Gazzetta dello Sport», ανέφερε ότι είχε προτάσεις από ομάδες των άλλων μεγάλων πρωταθλημάτων, όπως της Ιταλίας και της Ισπανίας, όμως δύσκολα μπορούσε να τις δεχθεί από τη στιγμή που στο μυαλό του ήταν μονάχα η Πρέμιερ Λιγκ.

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στην Sportingbet!

«Είχα την ευκαιρία να συνεχίσω στην Ιταλία και την Ισπανία καθώς είχα δεχθεί ορισμένες προτάσεις, όμως η Πρέμιερ Λιγκ είναι ιδιαίτερο πρωτάθλημα. Σε άλλες χώρες, οι μεγάλες ομάδες θέλουν να δυναμώνουν όλο και περισσότερο και ν' αφήσουν τις μικρομεσαίες πίσω τους. Στην Αγγλία γίνεται κάτι εντελώς αντίθετο. Όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές» είπε ο Πορτογάλος. 

Best of internet