ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η ΕΠΟ ευθύνεται για την αναβολή»

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η ΕΠΟ ευθύνεται για την αναβολή»

Gazzetta team
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η ΕΠΟ ευθύνεται για την αναβολή»

bet365

Η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αναβολή του Πρωταθλήματος και η νέα «επίθεση» των ασπρόμαυρων στη σημερινή διοίκηση της ΕΠΟ.

Ευθύνες αποκλειστικά στην ΕΠΟ ρίχνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω σημερινής τοποθέτησης της, αναφορικά με την αναβολή του Πρωταθλήματος και όλα όσα ακολούθησαν της γραπτής τοποθέτησης του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή.

«Για εμάς μόνη και απόλυτα υπεύθυνη για την αναβολή του Πρωταθλήματος είναι ξεκάθαρα η ΕΠΟ», αναφέρουν στην Τούμπα και προσθέτουν: «Οποιαδήποτε προσπάθεια επιμερισμού των ευθυνών για το μπάχαλο γίνεται για να συγκαλυφθούν τα εγκλήματά της».

Όπως τονίζουν στη Μικράς Ασίας «αν η Ομοσπονδία δεν λειτουργούσε αλαζονικά και χωρίς καμία διάθεση συναίνεσης δεν θα υπήρχε κανένας λόγος να ανατραπεί το πρόγραμμα».

Και καταλήγουν λέγοντας: «μόνο η ΕΠΟ μπορεί να δημιουργήσει και τις συνθήκες έναρξης των αγώνων με την τήρηση των συμφωνηθέντων ξεκάθαρα και χωρίς υπεκφυγές».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα