Ο Μιχαϊλοβιτς… μετανιώνει για τον Ντοναρούμα!

Gazzetta team
Ο Μιχαϊλοβιτς… μετανιώνει για τον Ντοναρούμα!

bet365

Ο τεχνικός της Τορίνο είδε τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα να αποκρούει το πέναλτι της ομάδας του στο 96’ και θυμήθηκε την εποχή που τον είχε παίκτη στη Μίλαν και τον ανέδειξε.

Οι «ροσονέρι» ήταν κυρίαρχοι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με την Τορίνο, καθώς προηγήθηκαν έως και με 3-1. Στο τέλος του παιχνιδιού όμως κι ενώ η «γκρανάτα» είχε μειώσει σε 3-2, κόντεψαν να «αυτοκτονήσουν», με τον Ντοναρούμα να αποκρούει το πέναλτι του Μπελότι και να τους «χαρίζει» το τρίποντο.

Μιλώντας στο Sky Italia μετά τον αγώνα, ο Σίνισα Μιχαϊλοβιτς, που πέρυσι διετέλεσε προπονητής της Μίλαν έως τον Απρίλιο του 2016 που απολύθηκε, ήταν εκείνος που ανέδειξε τον νεαρό γκολκίπερ. Βλέποντας τον όμως να στερεί την ισοπαλία απ’ την νυν ομάδα του, δήλωσε πως… μετανιώνει που του έδωσε την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει.

«Αν ήξερα πως σήμερα θα απέκρουε το πέναλτι, δεν θα τον είχα βάλει να κάνει ντεμπούτο! Κατά βάθος πάντως ένιωθα πως ο Μπελότι θα αστοχούσε και δυστυχώς σχεδόν πάντα έχω δίκιο», ανέφερε σκωπτικά ο Σέρβος προπονητής της Τορίνο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα