Σοκ για την Ατλέτικο στις καθυστερήσεις (vid)

Gazzetta team
Σοκ για την Ατλέτικο στις καθυστερήσεις (vid)

bet365

Με το «αριστερό» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη La Liga η Ατλέτικο Μαδρίτης, που προηγήθηκε με πέναλτι στο 93' κόντρα στην Αλαβές και ισοφαρίστηκε στο 95'!

«Γκέλα» με το «καλημέρα» για την ομάδα του Σιμεόνε στο ισπανικό πρωτάθλημα και μάλιστα σε αγώνα με τεράστιο ενδιαφέρον, με δυο γκολ να σημειώνονται στις καθυστερήσεις! Η Αλαβές έμεινε πίσω στο 93’, όμως το πείσμα και η τύχη τής επέτρεψαν να ισοφαρίσει δυο λεπτά αργότερα και να πάρει μια ανέλπιστη ισοπαλία, «σοκάροντας» τους «ροχιμπλάνκος»!

Στο ντεμπούτο του με τα χρώματα των Μαδριλένων, ο Κέβιν Γκαμέιρο ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 93' και βρέθηκε πολύ κοντά σε ονειρικό ξεκίνημα της καριέρας του στη νέα του ομάδα. Στο 95’ όμως ο Μανού Γκαρσία έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Όμπλακ, χαρίζοντας στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας σε μια απ’ τις δυσκολότερες έδρες, άμα τω προβιβασμώ της στην La Liga!

Δείτε τα γκολ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα