Σε καλό δρόμο του Ιλόρι για Ολυμπιακό (vids)

Σε καλό δρόμο του Ιλόρι για Ολυμπιακό (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Σε καλό δρόμο του Ιλόρι για Ολυμπιακό (vids)

bet365

Όλο και πιο κοντά στον ετήσιο δανεισμό του Ιλόρι από Λίβερπουλ είναι ο Ολυμπιακός, αποκτώντας έναν στόπερ που τόσο θέλει για την υλοποίηση του πλάνο του. Άμεσα το... αντίο Ντα Κόστα.

Η πληροφορία είχε προκύψει από νωρίς από το εξωτερικό για τον Ιλόρι. Τον 23χρονο και ύψους 1.90 μέτρων διεθνή Πορτογάλο στόπερ με αγγλικό διαβατήριο.

Στην συνέχεια το Gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει για τις συζητήσεις που ήταν σε εξέλιξη. Αυτό που προκύπτει ως νεότερο στοιχείο είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει βάλει στον σωστό δρόμο και αυτήν την υπόθεση. Έχοντας φτάσει πια κοντά στην συμφωνία με την Λίβερπουλ για έναν χρόνο δανεισμού του Τιάγο Ιλόρι και για να μπει και οψιόν αγοράς. Έναν παίκτη που αποτελεί εισήγηση του Πάουλο Μπέντο, καθώς τον γνωρίζει καλά.

Ο Ιλόρι - που εκτός από στόπερ που είναι η βασική του θέση μπορεί να προσφέρει και ως ακραίος μπακ αλλά και ως αμυντικός χαφ - είχε πέρυσι 14 παρουσίες με την Άστον Βίλα σε Premier League, Premier League 2 και FA Cup. Εφόσον κλείσει άμεσα και τυπικά ο Ιλόρι θα δρομολογηθεί η αποχώρηση - πώληση του Μανουέλ Ντα Κόστα. Ο Πορτογαλομαροκινός σέντερ μπακ είναι... φευγάτος καιρό τώρα και ενώ επρόκειτο αρχικά να... χαιρετήσει μετά τον πρώτο αγώνα με την Χαποέλ Μπερ Σεβά, όπου είχε κληθεί και σε απολογία για την συμπεριφορά του προς τον κόσμο.

Η Λίβερπουλ απέκτησε τον Ιλόρι το 2013 από τις Ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας έναντι 7,5 εκατομμυρίων ευρώ. Πάντως, στους Reds δεν έχει παίξει και κάθε χρόνο πάει δανεικός (και συγκεκριμένα στις Γρανάδα, Μπορντό και Άστον Βίλα). Ο Τιάγο Ιλόρι είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές της Πορτογαλίας, δίνοντας το «παρών» και στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο με την Εθνική της χώρας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα