Αρούκα - Νασιονάλ 2-0 (vids)

Αρούκα - Νασιονάλ 2-0 (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Αρούκα - Νασιονάλ 2-0 (vids)

bet365

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας πανηγύρισε εντός έδρας η Αρούκα, προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού. Επεβλήθη 2-0 της Νασιονάλ.
Η Αρούκα ξεκίνησε τον αγώνα με τη Νασιονάλ στην έδρα της ως εξής: Ράφαελ κίπερ, Βελάσκεζ και Γιούμπαλ στόπερ, Ούγκο και Άντερσον οι δύο ακραίοι αμυντικοί και Νούνο Κοέλιο και Σάντος στον άξονα. Τριάδα πίσω από τον φορ Ντε Ζεσούς οι Ζεκίνια, Κριβελάρο και Ματέους. Ο Λίτο Βιντιγκάλ προχώρησε δηλαδή σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό του σχήμα για να... φρεσκάρει την ομάδα του.
H αντίπαλος του Ολυμπιακού φάνηκε εξαρχής ανώτερη της Νασιοάλ. Πήρε σημαντικό προβάδισμα, δύο τερμάτων, με την συμπλήρωση μισής ώρας στο ματς. Στο 24' ήταν ο Κριβαλέρο που άνοιξε το σκορ μετά την ασίστ από τον Μάρλον Ντε Ζεσούς. Στο 30' ήταν το σουτ του Ζεκίνια που έφερε το 2-0 μετά από ασίστ του Άντερσον Λουίς. Η Αρούκα είχε και άλλες φάσεις για να σκοράρει. Καλές στιγμές πάντως είχε και η Νασιονάλ.
Η... αιχμή του δόρατος στην επίθεση της Αρούκα, ο Γκονζάλες, έπαιξε ελάχιστα στο ματς, μπαίνοντας ως αλλαγή ενώ είναι σε καθεστώς μεταγραφής. Δείτε πιο κάτω τα γκολ και τοπ στιγμές της αναμέτρησης. Θυμηθείτε εδώ το Μποαβίστα - Αρούκα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα