Απαντήστε κ.κ. Μπάκο, Κούγια, Δάρρα και λοιποί…

Απαντήστε κ.κ. Μπάκο, Κούγια, Δάρρα και λοιποί…

Απαντήστε κ.κ. Μπάκο, Κούγια, Δάρρα και λοιποί…

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου ρωτάει αν λέει ψέματα ο Σταύρος Κοντονής και περιμένει απαντήσεις με επιχειρήματα...

Σήμερα θα είχαμε πρωτάθλημα. Αντ’ αυτού πάμε και καλύπτουμε φιλικά παιχνίδια. Αλλά…

Ποιος και για ποιο λόγο θα ήθελε να παρακολουθήσει πρωταθλήματα σαν κι’ αυτά που γίνονταν μέχρι την περασμένη άνοιξη;

Θα γίνουμε συγκεκριμένοι…

Ο υφυπουργός Κοντονής που αποφάσισε την αναβολή, τόνισε προχθές ότι αυτό το κάνει γιατί:

1) Η ΕΠΟ (μετά από όλα τα άλλα) άλλαξε εντελώς παράνομα τους τακτικούς δικαστές που μεταξύ άλλων θα ασχολούνταν και με υποθέσεις που αφορούν την ηγεσίας της Ομοσπονδίας.

2) Αυτό το παραπάνω ακολούθησε άλλες παράνομες πράξεις για τις οποίες κατηγορούνται οι «άρχοντες» του Ελληνικού ποδοσφαίρου, οι μόνιμοι διοικούντες της ΕΠΟ. Έξι συγκεκριμένοι έχουν παραπεμφθεί σε δίκη με τελεσίδικο βούλευμα, αλλά δεν… αφήνουν τις θέσεις του με τίποτα.

3) Άλλα αποφασίστηκαν (και με τη λίγκα) άλλα γίνονται (και πάλι) με τους πίνακες διαιτητών, με τους οποίους ασχολήθηκε ( εκ νέου ) ο… «ευχαριστώ κύριε Σάββα».

4) Η καχυποψία στο χώρο μετά ΚΑΙ από αυτά τα τελευταία έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο…

5) Στο παραμικρό λάθος (ανθρώπινο ή όχι) θα κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές, όπως τον Μάρτιο στην Τούμπα.

(Σε όλα αυτά ξέχασε να αναφέρει ότι ακόμη εκκρεμούν μεγάλες δικαστικές υποθέσεις για εγκληματικές οργανώσεις, υποθέσεις στις οποίες πρωταγωνιστούν αυτοί οι ίδιοι και για τις οποίες ακούσαμε και διαβάσαμε συνομιλίες που αφορούσαν κάθε είδους παρανομία. Αλλά ξέχασα… Παράνομο ήταν ότι τα ακούσαμε και όχι αυτά που έλεγαν και έκαναν…).

Και ρωτάμε όσους κατηγορούν τον Κοντονή γι' αυτή την απόφαση: Λέει κάπου ψέματα; Που ακριβώς; Αν κ.κ. Κούγια, Μπάκο-Καϋμενάκη, Δάρρα, λέει ψέματα τότε συμβαδίζετε με τους Γκιρτζίκηδες και θεωρείτε ότι η ΕΠΟ λειτουργεί σωστά και διοικείται από καθαρούς και άφθαρτους που δεν έχουν δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στο ποδόσφαιρο.

Αυτό λέτε αλήθεια; Δηλαδή τους δικαστές δεν τους άλλαξαν; Δεν είναι κατηγορούμενοι για τα… πάντα; Δεν εμπλέκονται σε ΟΛΕΣ τις βρώμικες υποθέσεις;

Μήπως δεν λέει ψέματα ο Κοντονής; Αφού ξέρετε ότι αυτό ισχύει!!

Αν δεν λέει ψέματα κύριε Κούγια, εσείς πώς είναι δυνατόν να θέλετε να συμμετέχετε σε ένα τόσο βρώμικο και ξεκάθαρα σημαδεμένο πρωτάθλημα; Θα πάμε πάλι (για δέκατη χρονιά) με τη λογική του… «βλέποντας και κάνοντας»; Θα περιμένουμε πάλι τη δικαιοσύνη που δρα μετά από 5-10 χρόνια σε κάθε υπόθεση;

Λένε… (εμείς δεν το πιστεύουμε) ότι ενώ ξέρετε τι γίνεται, θέλετε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ώστε να αποκομίσετε και εσείς οφέλη στηρίζοντας τους προαναφερόμενους, αλλά και τους μόνιμους πρωταθλητές… (Με την ευκαιρία να αναφέρω ότι όλα τα παραπάνω φυσικά δεν τα ρωτάμε στον κ. Κομπότη).

Επειδή αποκλείεται να ισχύει το τελευταίο… περιμένουμε την απάντηση: «Λέει αλήθεια ή ψέματα ο Κοντονής σε όσα καταλογίζει στην ΕΠΟ; Έχει λόγους να αναβάλει το έκτρωμα που παίζεται σε αυτή τη χώρα για να κάνει προσπάθεια να το διορθώσει ή όχι»;

Ας απαντήσει κάποιος με επιχειρήματα και όχι γενικότητες…

* Ο ΠΑΟΚ έπαιξε χθες στην Ξάνθη και σε αυτό το φιλικό γνωρίσαμε καλύτερα τον Σέρβο τερματοφύλακα Μπρκιτς.

Υπήρχαν διαστήματα στο παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ έπαιζε (χωρίς καθαρόαιμο αμυντικό χαφ φυσικά) λες και ήθελε να «τεστάρει» τον πανύψηλο Μπρκιτς. Το ένα τετ α τετ διαδέχονταν το άλλο…

Η απόδοση του Σέρβου ήταν πραγματικά εντυπωσιακή, σε ένα ματς όπου δεν έδειξε πράγματα ο Βαρέλα, όπου το «πάλεψε» ο Πέλκας, όπου ήταν και πάλι κωμικοτραγικός ο Ζάιρο!

* Στο τέλος του αγώνα ο νεαρός Γιαννούλης ρωτήθηκε για την αναβολή του πρωταθλήματος και απάντησε πιο σωστά από τον καθένα: «Αγωνιστικά δεν είναι τόσο καλή, αλλά πρέπει να αλλάξει το ποδόσφαιρο κι’ αν αυτό βοηθάει, τότε είναι θετική».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.