Σοσιεδάδ - Ρεάλ Μαδρίτης 0-3

Gazzetta team
Σοσιεδάδ - Ρεάλ Μαδρίτης 0-3

bet365

Ο Μπέιλ διατήρησε την παράδοση του να σκοράρει συνεχώς στο Σαν Σεμπαστιάν και με δύο γκολ οδήγησε την Ρεάλ στη νίκη με 3-0 επί της Σοσιεδάδ.

Η Ρεάλ είχε κερδίσει μόλις 2 από τις 5 τελευταίες της πρεμιέρες εκτός έδρας και το παιχνίδι στο Σαν Σεμπαστιάν έκρυβε κινδύνους. Οι παίκτες του Ζιντάν, όμως, παρά τις απουσίες εμφανίστηκαν σοβαροί, ήταν καλύτεροι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο και με τον Μπέιλ να φτάνει τα 5 γκολ σε 4 ματς στο «Ανοέτα» έφτασαν δίκαια στη νίκη με 3-1 και ξεκίνησαν με το δεξί.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους Μαδριλένους, καθώς μόλις στο 2’ ο Καρβαχάλ έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Μπέιλ, όπως και πέρυσι, νίκησε τον Ρούλι με κεφαλιά, για να κάνει το 1-0! Αυτό, μάλιστα, ήταν το πιο γρήγορο γκολ του Ουαλού με τη φανέλα της Ρεάλ.

Η συνέχεια βρήκε τους φιλοξενούμενους να έχουν τον απόλυτο έλεγχο και να μην απειλούνται. Αντιθέτως, ο Ρούλι που ήταν ο κορυφαίος των γηπεδούχων, χρειάστηκε να κάνει κάποιες εντυπωσιακές αποκρούσεις στις προσπάθειες των Κρόος (20’) και Μοράτα (37’), πριν ο Ασένσιο κάνει το 0-2 στο 40’ με υπέροχο τελείωμα μετά από ασίστ του Βαράν.

Η εικόνα δεν άλλαξε και πολύ στην επανάληψη, με τους φιλοξενούμενους να δίνουν χώρο στους Βάσκους, αλλά τον Κασίγια να απειλείται ελάχιστα. Στο 55’ ο Κρόος είχε δοκάρι, ο Ρούλι έκανε ακόμη 2-3 εξαιρετικές αποκρούσεις, ο Κόβατσιτς έφτασε κοντά στο 0-3, όμως εκείνος που το πέτυχε ήταν και πάλι ο Μπέιλ. Στην τελευταία φάση ο Χάμες άφησε στον Ουαλό, που έκανε την κούρσα και αφού πέρασε και τον Ρούλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Έτσι, η Ρεάλ έφτασε τις 13 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, επίδοση που είναι η δεύτερη καλύτερή της μετά τις 15 τη σεζόν το 1961.

Σοσιεδάδ (Εουσέμπιο Σακριστάν): Ρούλι, Γιούρι, Μικέλ Γκονθάλεθ (79’ Βέλα), Μαρτίνεθ, Θαλδούα, Ιγιαραμέντι, Μπεργάρα, Θουρουτούθα, Ογιαρθάμπαλ, Κόντσα (56’ Γουίλιαν Ζοσέ), Χουάνμι (72’ Τσάμπι Πριέτο)

Ρεάλ (Ζινεντίν Ζιντάν): Κασίγια, Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Κρόος (73’ Ίσκο), Κόβατσιτς, Ασένσιο (66’ Βάθκεθ), Μπέιλ, Μοράτα (77’ Χάμες)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα