Ο Καβενάγκι για Τσόρι και Ρίβερ

Ο Καβενάγκι για Τσόρι και Ρίβερ

Δημήτρης Τομαράς
Ο Καβενάγκι για Τσόρι και Ρίβερ

bet365

Ο Φερνάντο Καβενάγκι μίλησε για το ενδεχόμενο ο πολύ καλός του φίλος Τσόρι να φύγει νωρίτερα από τον Ολυμπιακό για να γυρίσει στην ομάδα της Ρίβερ Πλέιτ.
Μιλώντας στην ιστοσελίδα Lapaginamillonaria.com ο Καβενάγκι μίλησε για το ποδοσφαιρικό του παρελθόν στην Αργεντινή. Ως στενός φίλος του Τσόρι Ντομίνγκες όμως, ρωτήθηκε για την πιθανότητα ο επιτελικός χαφ του Ολυμπιακού να αγωνιστεί ξανά σε Ρίβερ.
«Είναι περίπλοκο. Ζει πολύ καλά στην Ελλάδα. Είναι αρχηγός στον Ολυμπιακό, έχει πανηγυρίσει τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα, είναι αγαπητός και σεβαστός. Η οικογένεια του έχει εγκλιματιστεί και έχει καλό περιβάλλον. Δεν είναι εύκολο, αλλά θα ήθελε να επιστρέψει. Δεν ξέρω εάν θα γυρίσει ή όχι, αλλά ίσως. Στη Ρίβερ πάντα υπάρχει μία θέση για αυτόν», σχολίασε ο Καβενάγκι για τον Τσόρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα