Ζιλμπέρτο: «Ρωτήστε τι έλεγαν στον Ιμπάρμπο»

Ζιλμπέρτο: «Ρωτήστε τι έλεγαν στον Ιμπάρμπο»

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα τάσσεται στο πλευρό του Μάρκους Μπεργκ, «καυτηριάζει» την συμπεριφορά των ανθρώπων της Μπρόντμπι και τους ζητάει να μάθουν τι έλεγαν οι Δανοί στον Ιμπάρμπο κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ζιλμπέρτο: «Ρωτήστε τι έλεγαν στον Ιμπάρμπο»

Στην αντεπίθεση για τα... καλά έχει περάσει ο Παναθηναϊκός μετά τις καταγγελίες της Μπρόντμπι σχετικά με την συμπεριφορά του Μάρκους Μπέργκ και τα προσβλητικά σχόλια που υπήρξαν για τον Σουηδό επιθετικό από τον αθλητικό διευθυντή τον Δανών.

Μετά την ανακοίνωση των «πράσινων», τη... σκυτάλη πήρε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος με γραπτή του δήλωση ξεκαθάρισε πως τάσσεται στο πλευρό του 30χρονου επιθετικού, «καρφώνει» τα όσα έκαναν και δήλωσαν στο περιθώριο του αγώνα στην Λεωφόρο οι φιλοξενούμενοι, ενώ τους ζητάει να μάθουν τι έλεγαν στον Βίκτορ Ιμπάρμπο κατά την διάρκεια του παιχνιδιού...

Δήλωση του διευθυντή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Ζιλμπέρτο Σίλβα...

Αρνούμαστε όλα όσα ισχυρίζονται οι άνθρωποι της Μπρόντμπι για τον Μάρκους. Μίλησα μαζί του. Είναι αναστατωμένος γιατί έχει βρεθεί σε μια τόσο δυσχερή θέση χωρίς δική του ευθύνη.

Εμείς, ως Παναθηναϊκός, δεν μπορούμε να ανεχθούμε τέτοιες συμπεριφορές προς τον ποδοσφαιριστή μας. Σχόλια όπως αυτό του προπονητή της Μπρόντμπι, ο οποίος μάλιστα περίμενε τον Μάρκους έξω από τα αποδυτήρια και τον πλησίασε για να του μιλήσει με ανάρμοστη συμπεριφορά χρησιμοποιώντας πολύ άσχημο τρόπο, είναι απολύτως μη αποδεκτά για τον Παναθηναϊκό.

Σχόλια όπως αυτό του αθλητικού διευθυντή της Μπρόντμπι δεν αρμόζει σε επαγγελματική συμπεριφορά. Πρέπει να παραδεχθώ ότι αυτό είναι ένα πολύ περίεργο σχόλιο εκ μέρους του. Πρωτίστως ποτέ δεν λες τέτοια πράγματα όταν έχεις μια τόσο υπεύθυνη θέση σε έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο. Επιπλέον θα έπρεπε να είχε ρωτήσει τους ποδοσφαιριστές του τι έλεγαν στον Ιμπάρμπο κατά τη διάρκεια του αγώνα, διότι δεν είδα πουθενά να σχολιάζει κάτι επ’ αυτού. Δεν κατανοώ τη συμπεριφορά του. Προσπαθούν να δημιουργήσουν κακή ατμόσφαιρα ενόψει του αγώνα της επόμενης Πέμπτης.

Ο Παναθηναϊκός θα ζητήσει από την UEFA έναν επιπρόσθετο παρατηρητή ασφαλείας στο παιχνίδι της προσεχούς Πέμπτης γιατί είναι σημαντικό για μας να διασφαλιστεί ότι θα συμμετάσχουμε σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι και όχι σε πόλεμο. Θα πάμε στη Δανία για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Στόχος μας είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση μέσα από τις προσπάθειές μας εντός του αγωνιστικού χώρου και όχι έξω από αυτόν. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό και θα δώσουμε τον καλύτερό εαυτό μας.

Best of internet