Ο Βενγκέρ ρίχνει λάδι στη φωτιά της κόντρας τους με τους οπαδούς!

Ο Βενγκέρ ρίχνει λάδι στη φωτιά της κόντρας τους με τους οπαδούς!

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Βενγκέρ ρίχνει λάδι στη φωτιά της κόντρας τους με τους οπαδούς!

bet365

Με κάθε τρόπο προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, τη θέση του και το σκεπτικό του ο Αρσέν Βενγκέρ, δίχως να ενδιαφέρεται πλέον για τη γκρίνια και την κριτική των οπαδών της Άρσεναλ!

Ο Αλσατός τεχνικός, μετά την ισόπαλη (0-0) αναμέτρηση με τη Λέστερ για τη δεύτερη αγωνιστική της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, αναφέρθηκε ξανά στα μεταγραφικά ζητήματα και όσα απαντούσε στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου στο flash interview, είναι ικανά να προκαλέσουν νέες «εκρήξεις» μίσους από τον κόσμο στο «Έμιρεϊτς».

«Κανείς δεν μιλάει για τον Χόλντινγκ και όλοι μιλούν για μεταγραφές... Θα έπρεπε να είναι χαρούμενος ο κόσμος με την εμφάνιση που έκανε. Είναι Άγγλος, είναι 20 ετών... Συγγνώμη που δεν κόστισε 60 εκατ.ευρώ» ήταν η ... πρώτη σπόντα του Βενγκέρ, για ν' απαντήσει σε ερώτημα για τις φωνές από τους οπαδούς: «Εντάξει, δεν θέλει και πολλά χρήματα για να το κάνεις αυτό...»!

Όταν πλέον του ζητήθηκε να ξεκαθαρίσει αν είναι έτοιμος να διαθέσει χρήματα μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου προκειμένου να δυναμώσει την Άρσεναλ, είχε να πει:

«Προφανώς και θα μπορούσα να διαθέσω 300 εκατομμύρια αν βρισκόταν ο ιδανικός ποδοσφαιριστής. Όμως, οφείλω να σκεφτώ ότι ως σύλλογος έχουμε και 600 άτομα προσωπικό, οπότε θα πρέπει να φροντίσουμε για όλους και να έχουμε μια σωστή νοοτροπία γύρω από το οικονομικό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα