Συγγνώμη του Γκρέι για τα tweets του

Gazzetta team
Συγγνώμη του Γκρέι για τα tweets του

bet365

Το ομοφοβικό tweet του Άντρε Γκρέι που επανήλθε στη δημοσιότητα μετά τα γκολ του με τη Λίβερπουλ προκάλεσαν θύελλα, με τον φορ της Μπέρνλι να απολογείται.

Ένα tweet του Γκρέι από το 2012 επανήλθε στο προσκήνιο και έκανε χαμό. Ο ίδιος, βλέποντας τη θύελλα αντιδράσεων, απολογήθηκε και πάλι μέσω twitter, τονίζοντας πως: «Θέλω να εκφράσω μια ειλικρινή συυγνώμη σε όλους όσοι προσβλήθηκαν από αυτά τα tweets. Αναρτήθηκαν τέσσερα χρόνια πριν, όταν και ήμουν τελείως διαφορετικό άτομο από ότι τώρα. Ήμουν σε πολύ διαφορετική κατάσταση της ζωής μου τότε, δούλεψα σκληρά για να προχωρήσω.

Ευτυχώς άλλα πολύ από τότε», αναφέρει χαρακτηριστικά ενώ προσθέτει: «Μετανιώνω πολύ για κάποια πράγματα που έκανε στο παρελθόν και καταλαβαίνω ότι υπέπεσα σε σημαντικά λάθη, κανένα περισσότερο από αυτά τα tweets, αλλά θέλω να τονίσω ότι έχω δουλέψει σκληρά για να αλλάξω τελείως τη ζωή μου.... Μπορώ να διαβεβαιώσω τους πάντες ότι δεν είμαι ομοφοβικός σε καμία περίπτωση και όπως είπα πριν, μπορώ μόνο να απολογηθώ και να ζητήσω συγχώρεση».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα