Μια... ανάσα από Βέργο, ενδιαφέρον για Μαρινάκη ο Ηρακλής

Μια... ανάσα από Βέργο, ενδιαφέρον για Μαρινάκη ο Ηρακλής

Gazzetta team
Μια... ανάσα από Βέργο, ενδιαφέρον για Μαρινάκη ο Ηρακλής

bet365

Ο Ηρακλής βρίσκεται μια... ανάσα από την απόκτηση του Νίκου Βέργου, ενώ ενδιαφέρεται και για τον Νίκο Μαρινάκη.

Μετά τον Αλέξανδρο Κούρο, φαίνεται πως ο Ηρακλής κατέληξε σε άλλες δύο μεταγραφές. Πιο συγκεκριμένα, βρίσκεται μια... ανάσα από την απόκτηση του Νίκου Βέργου, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Πάουλο Μπέντο στον Ολυμπιακό και θα μείνει ελεύθερος.

Μάλιστα, έχει έρθει και σε επαφή με τον Νίκο Παπαδόπουλο, στον οποίο εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον «Γηραιό». Από εκεί και πέρα, οι Θεσσαλονικείς ενδιαφέρονται και για τον Νίκο Μαρινάκη.

Ο δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού ήταν βασικό μέχρι και τον περασμένο Ιανουάριο, όμως εν συνεχεία έμεινε εκτός στα περισσότερα παιχνίδια και δεν είναι στα πλάνα του Αντρέα Στραματσόνι. Ωστόσο, προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι παραπάνω για τον 22χρονο αμυντικό. Πάντως, να σημειώσουμε ότι ο Ηρακλής θα πρέπει να λάβει ενημερότητα για να προχωρήσει όλες τις μεταγραφές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα