Γιαννούλης: «Αδικο το 0-0 για τον κόσμο»

Gazzetta team
Γιαννούλης: «Αδικο το 0-0 για τον κόσμο»

bet365

Ο Δημήτρης Γιαννούλης μίλησε μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης στα Πηγάδια για τα συμπεράσματα στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο από το 0-0 κόντρα στην Ξάνθη.

Όπως παραδέχθηκε ο νεαρός αμυντικός του ΠΑΟΚ «το τελικό αποτέλεσμα είναι άδικο για τους φιλάθλους που ήρθαν στο γήπεδο», εξηγώντας ότι ο παράγοντας ζέστη «έπαιξε ρόλο στην απόδοση της ομάδας».

Η πίεση της Ξάνθης και οι πολλές ευκαιρίες της ομάδας από τη Θράκη, ειδικά στο β’ μέρος, δεν ήταν κάτι το ανησυχητικό καθώς «και εμείς δημιουργήσαμε φάσεις, είχαμε τις δικές μας ευκαιρίες, οπότε ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι».

Για παίκτες, όπως ο Γιαννούλης, αυτού του είδους τα φιλικά «είναι μια καλή ευκαιρία για να πάρουμε χρόνο συμμετοχής, να βρούμε το ρυθμό και να είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε την ομάδα κατά τη διάρκεια της χρονιάς».

Όσο για την αναβολή του πρωταθλήματος; «Αγωνιστικά δεν μας βοηθάει η αναβολή», είπε ο Δημήτρης Γιαννούλης, αλλά όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «πρέπει να αλλάξουν πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αφού χρειάζεται να υπάρχει αναβολή τότε αυτή θεωρώ ότι είναι προς την σωστή κατεύθυνση».

Ο Βλάνταν Ίβιτς δε θέλησε να μιλήσει μετά το τέλος του φιλικού αγώνα στα Πηγάδια εξηγώντας ότι υπάρχει η συνέντευξη Τύπου την παραμονή της αναμέτρησης με τη Ντιναμό Τιφλίδας, όπου θα αναφερθεί σε πολλά θέματα της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ θα δώσει στο επόμενο 15νθημερο άλλα δύο φιλικά παιχνίδια, πιθανότατα το ένα εναντίον της Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα