Κετσπάγια για Ατρόμητο και μεταγραφές

Κετσπάγια για Ατρόμητο και μεταγραφές

Gazzetta team
Κετσπάγια για Ατρόμητο και μεταγραφές

bet365

Ο Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε μετά το φιλικό στο Περιστέρι για την εικόνα της ΑΕΚ με Ατρόμητο αλλά και για την ενδεχόμενη μεταγραφική ενίσχυση.
Ειδικότερα τόνισε για:
Την αναβολή της πρώτης αγωνιστικής και το φιλικό: «Είναι πολύ δύσκολο να αλλάζεις το πρόγραμμα σου γνωρίζοντας, ότι δεν θα γίνει τελικά η πρεμιέρα. Είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε ένα δυνατό φιλικό, καταφέραμε για ακόμα μια φορά και ειδικά σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα.
Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, είδαμε τα θετικά μας στοιχεία, αλλά σίγουρα είδαμε και τα αρνητικά μας που πρέπει να διορθώσουμε».
Τους Μάνταλο, Μπακασέτα και Βάργκας: «Σίγουρα αυτό που είδαμε σήμερα δεν είναι αυτό που περιμέναμε απ’ αυτούς, θα συνεχίσουμε να το δουλεύουμε για να καταφέρουν να δέσουν στο τέλος».
Τα μεταγραφικά: «Μέχρι τελευταία στιγμή θα περιμένω κάποια προσθήκη. Δεν μπορώ να εμπλακώ εγώ με τα διαδικαστικά και για τους παίκτες που βρίσκονται στις λίστες, αλλά περιμένω κάποια νέα προσθήκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα