Επίσημα στην Τουλούζ ο Ντουρμάζ

Δημήτρης Τομαράς
Επίσημα στην Τουλούζ ο Ντουρμάζ

bet365

Η Τουλούζ ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Τζίμι Ντουρμάζ από τον Ολυμπιακό με τον Σουηδό ν' ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. Η ανακοίνωση των Πειραιωτών.

Απέμενε μόνο το τυπικό της υπόθεσης. Να τον ανακοινώνει δηλαδή ο νέος του σύλλογος. Αυτό έγινε το απόγευμα του Σαββάτου με την Τουλούζ ν' ανακοινώνει την απόκτηση του Τζίμι Ντουρμάζ από τον Ολυμπιακό.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση ο Σουηδός διεθνής χαφ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο αλλά δεν αναφέρεται πουθενά το ποσό που δαπανήθηκε για ν' αποκτηθεί από τους «ερυθρόλευκους». Αυτό αναμένεται να είναι κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ όπως προέκυπτε τις προηγούμενες από τα ρεπορτάζ των Γάλλων.

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στην Sportingbet

Ο Ντουρμάζ ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη καριέρα του. Μετά την Σουηδία, την Τουρκία και την Ελλάδα ο 27χρονος μέσος θα δοκιμάσει τις τύχες του και στην Γαλλία.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Στην Τουλούζ ο Ντουρμάζ
Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με τον ποδοσφαιριστή Τζίμι Ντουρμάζ. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση, με μεταγραφή, του ποδοσφαιριστή Τζίμι Ντουρμάζ, στην γαλλική Τουλούζ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα