Νάπολι: Τεστ ψυχολογίας

Νάπολι: Τεστ ψυχολογίας

Νάπολι: Τεστ ψυχολογίας

bet365

Λίγες εβδομάδες μετά την απώλεια του Ιγουαΐν, η Νάπολι θέλει να εδραιώσει την παρουσία της στην πρώτη 3άδα και να απο-δείξει ότι είναι πολλά περισσότερα από τον Πιπίτα.

Αν υπήρχε κουμπί για να επαναλάβει το πρώτο μισό της περασμένης σεζόν, η Νάπολι θα το πατούσε αμέσως. Οι Παρτενεοπέι τα πήγαιναν καταπληκτικά μέχρι και εκείνο το ματς στο Juventus Stadium όταν έχασαν από το γκολ του Τζάτζα στο φινάλε και στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να παραμείνουν κοντά στους Bianconeri. Οι τελευταίοι, τους έκαναν χοντρή ζημιά στη μεταγραφική αφού παρότι ο Γκονσάλο Ιγουαΐν είχε ρήτρα στο συμβολαιό του, η αποχώρησή του για την Γιούβε, ήταν ένα γεγονός που έκανε κομμάτια τους τιφόζι.

Ο Ιγουαΐν, που πέρυσι έσπασε ρεκόρ που κρατούσε από το 1950 βάζοντας 36 γκολ στην Serie A, έφυγε, αλλά ο αναμορφωτής, Μαουρίτσιο Σάρι, έμεινε και στη δεύτερη χρονιά του στο San Paolo έχει στόχο να τα πάει καλύτερα. Πέρα από τη φυγή του Πιπίτα όμως, τα υπόλοιπα νέα ήταν καλά για την Νάπολι, η οποία κράτησε στο δυναμικό της τους Χάμσικ, Ινσίνιε, Αλαν, Καγιεχόν, Ζορζίνιο, Κουλιμπαλί και σε αυτούς προσέθεσε έναν ποιοτικό παίκτη σε κάθε θέση. Ο Λορέντζο Τονέλι ήρθε για το κέντρο της άμυνας, ο Πιότρ Ζιενλίσκι, που τα πήγε εξαιρετικά με την Εμπολι, για τη μεσαία γραμμή και ο Αρκάντιους Μίλικ, έγινε η πιο ακριβή πώληση στην ιστορία του Αγιαξ, αφού οι Vesuviani τον αγόρασαν αντί 33 εκατ. ευρώ.

Ο δύσκολος στόχος της Νάπολι είναι να κρατήσει τη θέση της στην πρώτη 3άδα της Serie A σε μια χρονιά που αναμένεται να είναι πιο ‘βαριά’ εξαιτίας και της παρουσίας της και στο Champions League. Οι Ναπολιτάνοι στα πρώτα 10 ματς στο πρωτάθλημα έχουν μόνο δύο δυνατά (κόντρα σε Μίλαν, Ρόμα) και το πρόγραμμα τους βοηθάει να δείξουν ότι είναι πολλά περισσότερα από τον Γκονσάλο Ιγουαΐν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα