Σαμπντόρια: Μυστήριο

Σαμπντόρια: Μυστήριο

Σαμπντόρια: Μυστήριο

Αλλαγή προπονητή, αλλαγές παικτών, καμία εμπιστοσύνη στον πρόεδρο. Η φετινή σεζόν είναι άγνωστο πώς θα εξελιχθεί για την Σαμπντόρια. 

Η πρώτη χρονιά του Μάσιμο Φερέρο στο ποδόσφαιρο ήταν μια χαρά, με τους Μπλουτσερκιάτι να εξασφαλίζουν την έξοδο στην Ευρώπη. Η τύχη του πρωτάρη, προφανώς... Η δεύτερη ήταν πιο δύσκολη, με την ομάδα να μπλέκει ακόμη και στη μάχη της παραμονής αλλά τελικά τα κατάφερε. Η τρίτη, είναι ένα μυστήριο αφού η «Σαμπ» δε δείχνει να ξέρει τι θέλει να πετύχει.

Ο Βιτσέντσο Μοντέλα δεν μπορούσε να βγάλει άκρη πλέον με τον Φερέρο και αποφάσισε να αποχωρήσει για να αναλάβει την Μίλαν. Στη θέση του ήρθε ο Μάρκο Τζαμπάολο, ο οποίος ξαναμπήκε στον... χάρτη πέρυσι με την πολύ καλή σεζόν της Εμπολι. Στην Τοσκάνη, όμως, σε αντίθεση με τη Γένοβα, είχε να κάνει με μια σοβαρή διοίκηση. 

Τώρα, θα πρέπει να συνυπάρξει με τον Φερέρο και να κάνει ομάδα ένα ρόστερ που άλλαξε αρκετά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Και το πρόβλημα είναι ότι οι αποχωρήσεις μάλλον ήταν πιο ηχηρές από τις αφίξεις, με την Σαμπντόρια να μην υπολογίζει πλέον στους Σοριάνο, Φερνάντο, Κρστίτσιτς, Μοϊσάντερ, Κορέα. 

Τα πάντα θα φανούν στο γήπεδο, βέβαια, αλλά δεν είναι και παράλογο να πει κάποιος ότι μια ομάδα που πέρυσι τερμάτισε μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, μάλλον θα πρέπει να μπει στη σεζόν με πρώτο στόχο το να εξασφαλίσει από νωρίς την παραμονή της. Εύκολο;

Best of internet