Τορίνο: Με Μιχαΐλοβιτς στον πάγκο

Τορίνο: Με Μιχαΐλοβιτς στον πάγκο

Τορίνο: Με Μιχαΐλοβιτς στον πάγκο

bet365

Μετά την αποχώρηση του Τζανπιέρο Βεντούρα για την Εθνική Ιταλίας, η Τορίνο πορεύεται με τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς και πλέον συνηθίζει να πουλά τους καλούς της παίκτες.

Αλέσιο Τσέρτσι (15 εκατ. ευρώ), Αντζελο Ογκμπόνα (15), Ματέο Νταρμιάν (18), Τσίρο Ιμόμπιλε (19) και φέτος οι Καμίλ Γκλικ και Μπρούνο Πέρες οι οποίοι πωλήθηκαν αντί 12 και 13 εκατ. ευρώ σε Μονακό και Ρόμα αντίστοιχα. Η Granata αρχίζει και συνηθίζει τα τελευταία χρόνια να χάνει τους παίκτες που φτιάχνει και έστω και… δύσκολα κράτησε τον κεντρικό αμυντικό, Νίκολα Μακσίμοβιτς. Ο τελευταίος αν τελικά μείνει θα πάρει το βάρος στην άμυνα με τον Τσέζαρε Μπόβο, τη στιγμή που το κλαμπ προσπάθησε να αποκτήσει παίκτες που να βοηθήσουν στο δημιουργικό κομμάτι.

Οι πρώην Ρωμαίοι, Αντεμ Λιάγιτς και Ιάγο Φαλκέ φέρνουν ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή στην Τόρο, που ενισχύθηκε και στον άξονα με την επιστροφή του Ελληνα μέσου, Παναγιώτη Ταχτσίδη. Στην επίθεση υπάρχει η επένδυση της περσινής σεζόν, Αντρέα Μπελότι, που τα πήγε εξαιρετικά στην πρώτη σεζόν με 12 γκολ και έφτασε μέχρι και την πόρτα της Εθνικής Ιταλίας.

Εχοντας εμπειρία από στην Serie A από τις Κατάνια, Φιορεντίνα, Σαμπντόρια και Μίλαν, ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς φαντάζει πολύ ικανός για τον πάγκο της Τορίνο και πρέπει/μπορεί να αποδείξει στους Rossoneri ότι έκαναν λάθος που τον απέλυσαν. Ο Σέρβος καλείται να συνεχίσει αυτό που έφτιαξε τα τελευταία χρόνια ο Τζανπιέρο Βεντούρα και να βοηθήσει το κλαμπ να βελτιώσει την περσινή 12η θέση στο Campionato.

 

SERIE A Τελευταία Νέα