Ουντινέζε: Στη μετα-Ντι Νατάλε εποχή

Ουντινέζε: Στη μετα-Ντι Νατάλε εποχή

Ουντινέζε: Στη μετα-Ντι Νατάλε εποχή

bet365

Με τον μυθικό capitano, Αντόνιο Ντι Νατάλε, να λέει addio ύστερα από 12 χρόνια στο Friuli, η Ουντινέζε του Μπέπε Ιακίνι ψάχνει τρόπο για να σταθεροποιηθεί.

Πέρυσι κινδύνευσε. Τα προβλήματα στο γκολ δεν ήταν μακριά από το να της στοιχίσουν την παραμονή στην κατηγορία και φέτος τίποτα δεν εγγυάται στην Ουντινέζε ότι θα τα καταφέρει χωρίς να κοπιάσει. Με τον Τοτό Ντι Νατάλε να βάζει τέλος στην καριέρα του, οι Friuliani είναι αναγκασμένοι να βασιστούν στον περσινό πρώτο σκόρερ, Σιρίλ Τερό, και τον Κολομβιανό επιθετικό, Ντούβαν Ζαπάτα, του οποίου τα 8 γκολ δίνουν ελπίδα για κάτι καλύτερο. Πέρα από την απώλεια του Ντι Νατάλε, η Ουντινέζε δεν κατάφερε να ‘κρατήσει’ τον Πιοτρ Ζιενλίνσκι, ο οποίος πέρυσι έβγαλε μάτια με την Εμπολι και τελικά προτίμησε την Νάπολι.

Στο τιμόνι των Zebrette βρίσκεται ο Μπέπε Ιακίνι, ο οποίος αν και αποτελεί expert σε ανόδους στην Serie A, έχοντας στο βιογραφικό του τέσσερις, δεν έχει ολοκληρώσει ποτέ στην καριέρα του σεζόν στα σαλόνια του calcio και έχει απολυθεί αφήνοντας πάντα την ομάδα του σε δύσκολη θέση. Εκτός από τον Ζαπάτα, που θα είναι το Νο1 όπλο στην επίθεση, ο πρώην allenatore της Παλέρμο, μπορεί να χαμογελά για δύο λόγους.

Ο πρώτος είναι ο 31χρονος Τυνήσιος, Χαμντί Ελ Χαραμπαουί, που πέρυσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Βελγίου με 22 τέρματα και ο δεύτερος ο Ανταλμπέρτο Πενιαράντα, που τα πήγε καταπληκτικά στην La Liga με τη φανέλα της Λεβάντε. Στα θετικά είναι η παραμονή του Γκανέζου-σκύλου, Εμάνουελ Μπαντού και του Ελβετού δεξιού μπακ, Σιλβάν Βίντμερ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα