Κοντά στην επιστροφή ο Σίλντενφελντ!

Κοντά στην επιστροφή ο Σίλντενφελντ!

Gazzetta team
Κοντά στην επιστροφή ο Σίλντενφελντ!

bet365

Έγινε νέα επαφή την Παρασκευή, μετά τον επαναληπτικό με την Μπρόντμπι οι εξελίξεις.

Έτοιμος να φορέσει και πάλι την φανέλα του Παναθηναϊκού, φαίνεται πως είναι ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, με το «σίριαλ» της επιστροφής του να έχει, όπως όλα δείχνουν, αίσιο τέλος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «GoalNews», ο μάνατζερ του Κροάτη είχε την Παρασκευή νέα επαφή με τον Στραματσόνι και φέρεται να έχει αποδεχτεί μεγάλη μείωση στις αποδοχές του, προκειμένου να βρεθεί η... χρυσή τομή.

Από εκεί και πέρα, αναμένεται να υπάρξει συμφωνία και με την ομάδα του, αφού, παρόλο που ο Μάμιτς έχει δεσμευτεί ότι θα ζητήσει ένα συμβολικό ποσό για να τον αφήσει ελεύθερο, ακόμα η διαπραγμάτευση είναι σε εξέλιξη.

Αυτό, είναι και η μόνη εκκρεμότητα, αλλά δύσκολα θα αποτελέσει εμπόδιο για την συμφωνία, η οποία αναμένεται να επιτευχθεί αφού πρώτα ολοκληρωθούν τα παιχνίδια των πλέι οφ για Παναθηναϊκό και Ντιναμό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα