Βουό: «Τα πάντα για την άνοδο»

Gazzetta team
Βουό: «Τα πάντα για την άνοδο»

bet365

Την νέα σελίδα στην καριέρα του, σχολίασε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αυτή τη στιγμή χρειάζομαι λίγο χρόνο, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας ξέρουν ότι σύντομα θα είμαι στην κατάσταση που θέλω. Να ξέρετε ότι είμαι παίκτης που σε όλη την καριέρα μου μέχρι σήμερα, δούλεψα πολύ σκληρά και το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω. Δουλεύω σκληρά και δίνω και την ψυχή μου στο γήπεδο. Δίνω το 100%. Για τον ΟΦΗ είχα ρωτήσει φίλους μου που έπαιξαν στην Ελλάδα και μου είπαν τα καλύτερα. Είναι άνθρωποι που εμπιστεύομαι τη γνώμη τους και βλέπω ότι είχαν δίκιο.

Είναι μια πολύ καλή ομάδα, με ένα υπέροχο αθλητικό κέντρο, στο οποίο θα δουλεύουμε καθημερινά, για να γινόμαστε καλύτεροι. Στην ομάδα ήρθα επειδή το πλάνο της είναι να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Για αυτό ήρθα εδώ. Να βοηθήσω τον ΟΦΗ να ανέβει στην πρώτη κατηγορία».

Για το αν γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα:
«Ξέρω κάποια πράγματα, απο την εποχή που αγωνιζόμουν στην Κύπρο. Όχι όμως πολλά. Γνωρίζω, πάντως, ότι είναι πολύ δυνατό πρωτάθλημα η δεύτερη κατηγορία και ακόμη καλύτερη η πρώτη κατηγορία. Ελπίζω να τα καταφέρουμε να είμαστε σε αυτήν τη νέα περίοδο».

Και ένα μήνυμα του Βουό για τους φιλάθλους του ΟΦΗ:
«Ξέρω ότι ο κόσμος είναι πολύ κοντά στην ομάδα. Μου αρέσει αυτό. Απο μένα να ξέρουν ότι θα δώσω ό,τι έχω για να πετύχει η ομάδα. Τα δίνω όλα στο γήπεδο. Αυτό είναι υπόσχεση».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα