Προπόνηση με Μάρτινς και χωρίς Ντουρμάζ

Προπόνηση με Μάρτινς και χωρίς Ντουρμάζ

Δημήτρης Τομαράς
Προπόνηση με Μάρτινς και χωρίς Ντουρμάζ

bet365

Ο Τζίμι Ντουρμάζ απουσίαζε από την προπόνηση της Παρασκευής αφού ταξίδεψε στην Γαλλία για την μεταγραφή του στην Τουλούζ. Κανονικά ο Αντρέ Μάρτινς.

Όπως μεταφέραμε νωρίτερα ο διεθνής Σουηδός εξτρέμ είχε βάλει στην τελική ευθεία την μεταγραφή του στην Γαλλία. Ο Ντουρμάζ σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες γύρισε με την αποστολή στην Αθήνα για να πάρει κάποια πράγματά του, να χαιρετήσει παίκτες και τεχνικό τιμ με εγκάρδιο τρόπο και μετά να μεταβεί στην Τουλούζη για ιατρικά και υπογραφές. Ο Τζίμι Ντουρμάζ δεν ήταν έτσι στην προπόνηση της Παρασκευής.

Αντίθετα ο Αντρέ Μάρτινς άρχισε να μπαίνει σιγά σιγά σε... κλίμα Ολυμπιακού. Ο Πάουλο Μπέντο συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για το 1-0 και ζήτησε ίδια και ανάλογη προσπάθεια για την συνέχεια. Οι βασικοί στον αγώνα με την Αρούκα επρόκειτο να κάνουν πιο χαλαρό πρόγραμμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα