Φιλικά με Ηρακλή, Άρη για Κέρκυρα

Νίκος Τσιώκος
Φιλικά με Ηρακλή, Άρη για Κέρκυρα

bet365

Δύο φιλικά με Ηρακλή και Άρη στη Θεσσαλονίκη θα δώσει η Κέρκυρα εντός του Σαββατοκύριακου, όπως ανακοίνωσαν οι Φαίακες.

Αφού αναβλήθηκε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, η Κέρκυρα θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια εντός του Σαββατοκύριακου. Όπως ανακοίνωσαν οι Φαίακες, το Σάββατο (20/8) θα αντιμετωπίσουν τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο στις 18:30 και την Κυριακή (21/8) τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 19:15.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα

Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει ότι το προσεχές Σαββατοκύριακο 20 και 21 Αυγούστου 2016 θα δώσει δύο φιλικά ματς λόγω της αναβολής της έναρξης του πρωταθλήματος της Superleague.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 20/08 στις 18:30 η ομάδα της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα θ’ αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο στάδιο, ενώ την Κυριακή 21/08 στις 19:15 θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα