Απορίες κι εκνευρισμός για το... ακέφαλο Δ.Σ στην Σούπερ Λίγκα!

Μιχάλης Τσαμπάς
Απορίες κι εκνευρισμός για το... ακέφαλο Δ.Σ στην Σούπερ Λίγκα!

bet365

Το γεγονός ότι στο Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας δεν αναφέρεται ως θέμα η ψηφοφορία ή οι διαδικασίες για ανάδειξη νέου προέδρου στην θέση του παραιτηθέντος Γιώργου Στράτου έχει σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta προκαλέσει ερωτηματικά κι εκνευρισμό σε πολλές ομάδες! Έγγραφο του Παναθηναϊκού στον συνεταιρισμό!

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής ο συνεταιρισμός δεν αναφέρεται πουθενά ως θέμα συζήτησης, οι διαδικασίες έτσι ώστε άμεσα να καλυφθεί η θέση του προέδρου που άφησε... κενή με την παραίτησή του ο Γιώργος Στράτος. Μάλιστα ήδη με αφορμή την δήλωση του Χρήστου Δάρα το βράδυ της Πέμπτης, αρκετοί ήταν αυτοί που έλεγαν πως «βιάστηκε να αυτοανακηρυχθεί νέος πρόεδρος της Λίγκας».

Ήδη ο Παναθηναϊκός με έγγραφο προς την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ζητάει να μπει στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τρίτης ως πρώτο θέμα η εκλογή νέου προέδρου και με την προεδρία του να συνεχιστεί η συνεδρίαση με τα υπόλοιπα θέματα που έχουν οριστεί! Άμεσα η Λίγκα φρόντισε να κοινοποιήσει προς όλα τα μέλη της τον έγγραφο των «πράσινων» με την υποσημείωση πως «η συζήτηση ή μη του εν λόγω θέματος θα αποφασιστεί από το ΔΣ»!

Μάλιστα όσο αφορά την περίπτωση να προεδρεύσει ο Χρήστος Δάρας, στο «τριφύλλι» επικαλούνται το άρθρο 21 του καταστατικού της Σούπερ Λίγκας, που αναφέρει πως «Ο Αναπληρωτής πρόεδρος (σ.σ ο Δάρρας στην προκειμένη περίπτωση) αντικαθιστά τον Πρόεδρο, αποκλειστικά και μόνο όταν αυτός κωλύεται ή απουσιάζει», επισημαίνοντας ότι ο Γιώργος Στράτος δεν δήλωσε κώλυμα, αλλά παραιτήθηκε οπότε είναι εντελώς διαφορετικό θέμα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν αντιδρά μόνο ο Παναθηναϊκός για το... θολό τοπίο που επικρατεί στην επόμενη μέρα της Λίγκας, αλλά τουλάχιστον 5-6 ΠΑΕ ακόμη έχουν πολλές... απορίες και πιθανότατα κι εντός της ημέρας θα της εκφράσουν ίσως και με ανακοινώσεις τους!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα