Ο Γκουαρδιόλα... άνοιξε την πόρτα στον Χαρτ!

Ο Γκουαρδιόλα... άνοιξε την πόρτα στον Χαρτ!

Gazzetta team
Ο Γκουαρδιόλα... άνοιξε την πόρτα στον Χαρτ!

bet365

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τόνισε ότι δεν πρόκειται να κρατήσει κανέναν στην Μάντσεστερ Σίτι παρά τη θέλησή του, ανοίγοντας ουσιαστικά την πόρτα της εξόδου στον Τζο Χαρτ.

Ο διεθνής Άγγλος τερματοφύλακας έμεινε εκτός από την πρεμιέρα της Σίτι στο πρωτάθλημα και αμέσως η φημολογία για πιθανή αποχώρησή του ξεκίνησε να γίνεται όλο και πιο έντονη. Το όνομά του ακούγεται για την Έβερτον και τη Σεβίλλη και ο Γκουαρδιόλα ξεκαθάρισε ότι μπορεί να αποχωρήσει, ή να μείνει και να παλέψει με βάση τα ζητούμενα του Καταλανού.

«Δεν θέλω οι ποδοσφαιριστές να μένουν αν δεν το θέλουν. Αν θέλουν, μένουν και θα δώσουμε τη μάχη μαζί», είπε για να προσθέσει, όσον αφορά τον Χαρτ: «Αν μείνει, θα βελτιωθεί. Καταλαβαίνει τι θέλουμε από τον τερματοφύλακά μας. Τον σέβομαι πολύ, ξέρω την αξία του. Ήμουν ξεκάθαρος στο τι θέλω. Αν ο Τζο μείνει, τότε θα δώσει τη μάχη του με τους άλλους κίπερς και θα με πείσει. Έτσι είναι, τίποτα δεν έχει αλλάξει. Ο τρόπος που θα συμπεριφερόμαστε στους παίκτες είναι ο ίδιος, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο στην ακαδημία», τόνισε ο Γκουαρδιόλα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα