Ξεκινάει η διάθεση των διαρκείας του Εργοτέλη

Ξεκινάει η διάθεση των διαρκείας του Εργοτέλη

Ξεκινάει η διάθεση των διαρκείας του Εργοτέλη

Τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν ανακοίνωσε ο Εργοτέλης, με τη διάθεση να ξεκινάει εντός της επόμενης εβδομάδας.

Μία νέα προσπάθεια έχει ξεκινήσει ο Εργοτέλης, με στόχο την άμεση επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες και στη Σούπερ Λίγκα.

Σε αυτή οι Κρητικοί θέλουν την ενίσχυση από τους φιλάθλους καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν και ανακοίνωσαν τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας.

Η διάθεση αυτή θα ξεκινήσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα σε ημερομηνία που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα και θα ολοκληρωθεί στις 10 Σεπτεμβρίου, μία ημέρα πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη

Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η διοίκηση του Συλλόγου, αναγνωρίζοντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, κατέληξε στις παρακάτω μειωμένες τιμές για τις θύρες του Παγκρητίου Σταδίου.

1. YELLOW-BLACK: 50€, ΘΥΡΑ 20

2. SILVER: 100€, ΘΥΡΑ 1

3. GOLD: 200€, ΘΥΡΑ 1 (ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ)

Η είσοδος για παιδιά έως 12 ετών θα είναι δωρεάν, εφόσον συνοδεύονται από ενήλικα.

Η τιμή των μεμονωμένων εισιτηρίων έχει οριστεί στα 5€ για τη Θύρα 20 και 10€ για τη Θύρα 1.

Η παραπάνω τιμές των εισιτηρίων αφορούν όλους τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα ξεκινήσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα (η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα) και θα ολοκληρωθεί 10/09 (υπενθυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα ξεκινάει 11/09).

Στο νέο ξεκίνημα του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, καλούμε όλους τους Εργοτελίτες και τις Εργοτελίτισσες, καθώς και το φίλαθλο κοινό του Ηρακλείου γενικότερα, να δείξουν για ακόμη μια φορά την αγάπη τους για το Σύλλογο, στηρίζοντας έμπρακτα αυτήν την προσπάθεια.

Best of internet