Φιγκέιρας: «Πονηρό ματς, σημασία η νίκη» (vid)

Φιγκέιρας: «Πονηρό ματς, σημασία η νίκη» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Φιγκέιρας: «Πονηρό ματς, σημασία η νίκη» (vid)

bet365

Ο Ντιόγο Φιγκέιρας μίλησε για τον αγώνα με την Αρούκα και τις εντυπώσεις του. Δείτε σε βίντεο τις τοποθετήσεις των Σεμπά, Λούκα Μιλιβόγιεβιτς και Θανάση Ανδρούτσου.
Οι ατάκες Φιγκέιρας:
Ξέραμε πως θα ήταν ένα... πονηρό παιχνίδι. Ο κόουτς και κάποιοι παίκτες γνώριζαν τον αντίπαλο και το γήπεδο, συνεπώς περιμέναμε πως θα ήταν ένα περίπλοκο ματς. Όμως η αλήθεια είναι καταφέραμε να νικήσουμε και να πετύχουμε εκτός έδρας γκολ και να νικήσουμε, κάτι που πάντα είναι πολύ σημαντικό. Η Αρούκα μας εξέπληξε λίγο. Δεν περιμέναμε αυτή την... απάντηση και, φυσικά, στο τέλος έγινε περίπλοκο το παιχνίδι. Ωστόσο, στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να πετύχουμε γκολ, το οποίο είναι σημαντικό για μας", δήλωσε αρχικά ο Φιγκέιρας για το παιχνίδι στην Πορτογαλία.
Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό: "Είναι μία νέα εμπειρία. Στην αρχή είναι πάντα δύσκολα, αλλά είναι θέμα προσαρμογής. Ελπίζω από εδώ και πέρα τα πράγματα να πάνε καλύτερα. Τα πράγματα στον Ολυμπιακό πηγαίνουν καλά. Νομίζω ότι η ομάδα βελτιώνεται και είναι συγκεντρωμένη σε αυτά που θέλει ο κόουτς. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά από εδώ και πέρα.
- Δείτε στην Gallery τις δηλώσεις των Σεμπά, Λούκα Μιλιβόγιεβιτς και Θανάση Ανδρούτσου.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα