Βοηθός Σίλβα στο gazzetta.gr: «Εξαιρετική η επιλογή Μπέντο στον Ολυμπιακό»

Βοηθός Σίλβα στο gazzetta.gr: «Εξαιρετική η επιλογή Μπέντο στον Ολυμπιακό»

Βοηθός Σίλβα στο gazzetta.gr: «Εξαιρετική η επιλογή Μπέντο στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο μέχρι πρότινος βοηθός του Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό, Ζοάο Πέδρο Σόουζα σχολίασε στο gazzetta.gr την πρόσληψη του Πάουλο Μπέντο, αλλά και τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχεδόν δύο μήνες μετά την αιφνιδιαστική αποχώρηση του Μάρκο Σίλβα, αλλά και των συνεργατών του τα ερωτήματα για το τάιμινγκ που ελήφθη η συγκεκριμένη απόφαση.

Ο Ολυμπιακός μετά τον αποκλεισμό του από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ πορεύεται πλέον με τον Πάουλο Μπέντο στον πάγκο του.

Ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας στο επίσημο ντεμπούτο του οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» στην επικράτηση με 1-0 επί της Αρούκα στο «Εστάντιο Μουνισιπάλ ντε Αρούκα» κάνοντας το πρώτο βήμα για πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Ο πρώην ασίσταντ του Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό, Ζοάο Πέδρο Σόουζα εξακολουθεί να παρακολουθεί με ενδιαφέρον τα τεκταινόμενα στους πρωταθλητές Ελλάδας εκφράζοντας στο gazzetta.gr την απογοήτευση του για τον αποκλεισμό της πρώην ομάδας του από την Χάποελ Μπερ Σεβά. Παράλληλα καλωσόρισε την απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού να παραδώσει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας στον Πάουλο Μπέντο.

«Είδα με μεγάλη στενοχώρια τον Ολυμπιακό να ηττάται στο Ισραήλ και να αποκλείεται από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα δεν είχε άλλη επιλογή από τον κοιτάξει το μέλλον της με δυναμισμό και αποφασιστικότητα.

Θεωρώ πως η επιλογή του Πάουλο Μπέντο για τον πάγκο του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετική. Εύχομαι τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα