Ροντρίγκες στο Gazzetta.gr: «Να είμαι πιο απλός και πιο συγκεντρωμένος»

Ροντρίγκες στο Gazzetta.gr: «Να είμαι πιο απλός και πιο συγκεντρωμένος»

Ροντρίγκες στο Gazzetta.gr: «Να είμαι πιο απλός και πιο συγκεντρωμένος»

bet365

Ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν σκόραρε στο «Μπόρις Παϊχάτζε» της Τυφλίδας κι όπως λέει στο Gazzetta.gr, πρέπει να γίνει πιο απλός και να είναι πιο συγκεντρωμένος στα επόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Ο μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι μοίρασε μια ασίστ, ενώ και από το δικό του κόρνερ ξεκίνησε η φάση του 2-0 από τον Κρέσπο, αλλά έχασε μοναδικές ευκαιρίες για να χριστεί κι αυτός σκόρερ.

-Τι κρατάει ο ΠΑΟΚ από το πρώτο παιχνίδι με την Ντιναμό;

«Το ότι δεν δεχτήκαμε γκολ, αλλά αντίθετα πετύχαμε τρία γκολ. Είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, ίσως δεν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι, αλλά όπως φάνηκε στο τέλος κάναμε καλή δουλειά».

-Με δύο εντελώς διαφορετικές εικόνες της ομάδας στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο…

«Το α΄ ημίχρονο δεν ήταν καθόλου καλό για εμάς, μιλήσαμε μεταξύ μας και στο δεύτερο παρουσιαστήκαμε εμφανώς καλύτεροι, σκοράραμε δυο ακόμη γκολ και το βασικό είναι πως δεν δεχτήκαμε κανένα. Τώρα κοιτάμε να "τελειώσουμε" την πρόκριση στο σπίτι μας».

-Εδωσες μια ασίστ για το πρώτο γκολ, αλλά δεν μπόρεσες να σκοράρεις αν και είχες καλές ευκαιρίες μέσα στο παιχνίδι.

«Ήμουν λίγο άτυχος, ήταν βέβαια και δικό μου λάθος, έπρεπε να είμαι πιο απλός, πιο συγκεντρωμένος και την επόμενη φορά να μην δώσω μόνο ασίστ αλλά και να σκοράρω».

-Αυτή η νίκη θα σας βοηθήσει στο κομμάτι της ψυχολογίας, μετά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ;

«Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε ό,τι μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, πήγαμε αρκετά καλά σαν ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Σίγουρα μας βοηθάει η νίκη με 3-0, είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, κάναμε ένα βήμα προς την πρόκριση. Θα περάσουμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, αλλά σίγουρα είναι κάτι πολύ θετικό, ότι συνεχίζουμε στην Ευρώπη».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα