Στραματσόνι: «Σωστή νοοτροπία και νίκη στη ρεβάνς»

Στραματσόνι: «Σωστή νοοτροπία και νίκη στη ρεβάνς»

Κώστας Ζάλιαρης
Στραματσόνι: «Σωστή νοοτροπία και νίκη στη ρεβάνς»

bet365

Προσοχή στον τρόπο προσέγγισης της Μπρόντμπι στον επαναληπτικό ζητάει πλέον ο Αντρέα Στραματσόνι, που παρά το 3-0 του Παναθηναϊκού στο πρώτο παιχνίδι, ξεκαθάρισε στους ποδοσφαιριστές του ότι δεν πρέπει να σκέφτονται ότι προκρίθηκαν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ιταλός προπονητής των «πράσινων» στη συνέντευξη Τύπου μετά την ευρεία νίκη επί των Δανών στη Λεωφόρο μίλησε για:

Το παιχνίδι: «Είμαστε χαρούμενοι για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα που πήραμε. Είναι ακόμα πιο σημαντικό που δεν δεχθήκαμε γκολ για τρίτο διαδοχικό επίσημο ματς. Κάπως έτσι χτίζουμε τη νοοτροπία που θέλουμε...».

Την ισορροπία που ζητούσε κι αν όντως την είδε: «Αρχίσαμε ν' αποκτούμε την ισορροπία που θέλαμε, μετά το 15ο λεπτό. Ψάξαμε τους επιθετικούς ακόμα και με... τυφλές μπαλιές. Τότε άρχισε ν' αλλάζει το παιχνίδι. Ο αντίπαλος ήταν επιθετικός, είχε στημένες φάσεις όμως δεν έκανε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση».

Τη ρεβάνς: «Είπα στους ποδοσφαιριστές μου ότι αυτό ήταν απλά το πρώτο ημίχρονο. Τους είπα ότι ξέρω καλά από ποδόσφαιρο και όλα μπορούν να έρθουν πολύ... απροσδόκητα στη ρεβάνς. Τους έκανα να καταλάβουν ότι δεν τελείωσε και ότι πάμε στον επαναληπτικό για τη νίκη.

Περιμένουμε να δούμε πως θα προσεγγίσει η Μπρόντμπι το δεύτερο ματς. Όπως είδατε, οι αντίπαλοί μας ξεκίνησαν πολύ επιθετικά. Εμείς πρέπει να παρουσιάσουμε ξανά τη σωστή νοοτροπία».

Την αλλαγή του συστήματος στο δεύτερο μέρος: «Πρέπει ν' αποφασίσουμε τι είναι πιο επιθετικό. Αν παίζουμε με τρεις ή τέσσερις αμυντικούς. Δεν έπρεπε να χάσουμε την ισορροπία γιατί είχαν μπει επιθετικοί παίκτες όπως ο Λέτο και ο Βιγιαφάνιες. Κατ' εμέ είναι πιο επιθετικό όταν παίζουμε με τέσσερις αμυντικούς κι όχι με τρεις».

Την αναβολή του πρωταθλήματος: «Πριν από το ματς με ενημέρωσε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα για την αναβολή και αυτό προφανώς βοηθάει στον προγραμματισμό για τη ρεβάνς, αφού δεν θα παίξουμε αυτή την Κυριακή με τον Πλατανιά».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα