Γιάραμπεκ: «Πολύ πιο δυνατός ο ΠΑΟΚ από πέρυσι»

Γιάραμπεκ: «Πολύ πιο δυνατός ο ΠΑΟΚ από πέρυσι»

Γιάραμπεκ: «Πολύ πιο δυνατός ο ΠΑΟΚ από πέρυσι»

bet365

Ο Γιουράι Γιάραμπεκ αντιμετώπισε ξανά τον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι έχει πολύ πιο δυνατή ομάδα, σε σύγκριση με την περσινή σεζόν. Τιφλίδα, αποστολή: Σταύρος Σουντουλίδης

Πέρυσι ήταν στον πάγκο της Σπάρτακ Τρνάβα, φέτος είναι σε αυτόν της Ντιναμό Τιφλίδας. Ο Γιουράι Γιάραμπεκ αντιμετώπισε ξανά τον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι φέτος είναι πολύ πιο δυνατός, σε σύγκριση με πέρυσι.

Για την ήττα της Ντιναμό και το σχόλιό του για το παιχνίδι: «Είναι δύσκολο να συζητήσω για το σημερινό παιχνίδι. Δεχτήκαμε δυο γκολ από κόρνερ. Ο Ντβαλισβίλι χρειάστηκε να κάνει τρεις ενέσεις για να παίξει. Μου είναι δύσκολο να σχολιάσω κάτι για αυτό το παιχνίδι».

Για το επιθετικό πρόβλημα της Ντιναμό: «Η απουσία του επιθετικού μας, του Ντβαλισβίλι έπαιξε σημαντικό ρόλο και δεν μπορούσαμε να γίνουμε όσο απειλητικοί θέλαμε».

Για την τακτική που ακολούθησε: «Παίξαμε σύμφωνα με την τακτική που είχα στο μυαλό μου. Για τον Ντβαλισβίλι αναγκάστηκε να παίξει απέναντι στον πολύ καλό Ροντρίγκες. Η απουσία του μας στοίχισε και μπερδευτήκαμε και στην τακτική λόγω και του τραυματισμού αυτού».

Για τις διαφορές του ΠΑΟΚ σε σχέση με πέρυσι: «Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με διαφορετικούς παίκτες σε σχέση με πέρυσι. Μόνο τρεις παίκτες από αυτούς που αγωνίστηκαν σήμερα έπαιζαν πέρυσι. Οι φετινοί παίκτες του ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατοί και η ομάδα είναι πολύ καλή.

Για το τι τον ικανοποίησε σήμερα: «Είμαι ικανοποιημένος από τη θέληση και την απόδοσή της ομάδας μου. Δεν έχω δει τη στατιστική αλλά μην ξεχνάτε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια αρκετά δυνατή ομάδα».

Για τον πρόεδρο της ομάδας της Ντιναμό και τις απαιτήσεις του: «Όταν ήρθα ο στόχος ήταν να βγούμε Τσάμπιονς Λιγκ και στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Προς το παρόν δεν αλλάζει κάτι, αλλά θα συζητήσουμε αργότερα γι' αυτό και θα αποφασίσουμε τι θα συμβεί».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα