Φωνάζουν, αλλά βλέπουν τη θετική πλευρά στη Βέροια

Φωνάζουν, αλλά βλέπουν τη θετική πλευρά στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Φωνάζουν, αλλά βλέπουν τη θετική πλευρά στη Βέροια

bet365

Στη Βέροια φωνάζουν για την αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, όμως βλέπουν τη θετική πλευρά ότι έχουν χρόνο για να δεθεί η ομάδα.

Η απόφαση του Σταύρου Κοντονή για αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, το ίδιο και της Βέροιας.

Στη «βασίλισσα του Βορρά» τονίζουν ότι οι παίκτες θέλουν να παίξουν και πως γι' αυτό ήρθαν όσοι αποκτήθηκαν. Μάλιστα, λένε ότι κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει όλο αυτό που γίνεται με τους διαιτητές.

Ωστόσο, βλέπουν και τη θετική πλευρά του... νομίσματος, που είναι ότι θα υπάρξει χρόνος για να δέσει η ομάδα, με δεδομένο ότι έχουν γίνει πολλές μεταγραφές. Άλλωστε, στον σύλλογο της Ημαθίας σκοπεύουν να βάλουν ακόμη μία-δύο τελευταίες... πινελιές στο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα