Ολυμπιακός για Άμπροουζ και Κοντέντο

Ολυμπιακός για Άμπροουζ και Κοντέντο

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός για Άμπροουζ και Κοντέντο

bet365

Ξανά ο Έφε Άμπροουζ για Ολυμπιακό την ώρα που οι Γάλλοι υποστηρίζουν πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ντιέγκο Κοντέντο της Μπορντό.

Ο Άμπροουζ είναι μία γνωστή μεταγραφική περίπτωση για τον Ολυμπιακό. Media σε Αγγλία και Νιγηρία υπογραμμίζουν πως έχει γίνει come back του Ολυμπιακού για τον αμυντικό της Σέλτικ και ότι μπορεί να κλείσει ως δανεικός για έναν χρόνο με οψιόν. Κάποιες πηγές μάλιστα βγάζουν ακόμα πιο μεγάλη σιγουριά.

Από τον Ολυμπιακό ουδέποτε είχε τεθεί θέμα απόκτησής του. Κατά τα άλλα στην Γαλλία υποστηρίζουν ότι οι ερυθρόλευκοι κινούνται για την απόκτηση του Κοντέντο.

Πρόκειται για παίκτη με γερμανικό και ιταλικό διαβατήριο, 26 ετών που έχει αγωνιστεί στην Μπάγερν Μονάχου. Διεθνής με μικρές Εθνικές της Γερμανίας και με συμβόλαιο με την Μπορντό έως το 2018. Εάν και η φυσική του θέση είναι αριστερός μπακ παίζει και στόπερ και εξτρέμ. Πέρυσι είχε 34 συμμετοχές με 2 τέρματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα