Φιλικό αντί για πρωτάθλημα στην Τρίπολη

Φώτης Καρακούσης
Φιλικό αντί για πρωτάθλημα στην Τρίπολη

bet365

Λίγο μετά την τυπικά αναβολή του πρωταθλήματος, ο Αστέρας ανακοίνωσε και επίσημα το φιλικό με τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη το Σάββατο στις 18:30.

Με δεδομένη ή έστω σχεδόν σίγουρη αναβολή του πρωταθλήματος, Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός είχαν συμφωνήσει να δώσουν φιλικό παιχνίδι το προσεχές Σάββατο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Το μόνο που έμενε ήταν η απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή.

Μόλις έγινε και επίσημα γνωστή η αναβολή, υπήρξε και η ανακοίνωση του φιλικού. Συγκεκριμένα οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες το Σάββατο στις 18:30 με την γενική είσοδος να ορίζεται στα 5 ευρώ. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το Σάββατο 20 Αυγούστου ο ΑΣΤΕΡΑΣ αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό, σε φιλική αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:30 και η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ.

Οι κάτοχοι των διαρκείας μπορούν να κάνουν χρήση των καρτών τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα