Κωστούλας: «Ελπίζω να αναλάβει ξανά ο Στράτος»

Κωστούλας: «Ελπίζω να αναλάβει ξανά ο Στράτος»

Κωστούλας: «Ελπίζω να αναλάβει ξανά ο Στράτος»

Φανερά δυσαρεστημένος για τις εξελίξεις τόσο στην Super League με την παραίτηση του Γιώργου Στράτου, όσο και με την επικείμενη αναβολή του πρωταθλήματος, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας.   

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Παναιτωλικού στον ΣΠΟΡ FM 94.6:

Για την επικείμενη αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος: «Το μόνο που θα μπορούσα να πω είναι πως ήταν αναμενόμενο. Φαινόταν πως κάπου θα “κολλήσουμε”, και η έναρξη του πρωταθλήματος ήταν το καλύτερο όπλο για να αποδείξουν κάποιοι τις δυνατότητές του και πως είναι τα αφεντικά. Έχουμε χίλια δυο προβλήματα και προστέθηκε ακόμη ένα σε εμάς. 

Δεν μπορώ να μιλήσω για τις άλλες ομάδες. Το συγκεκριμένο θέμα, για τους λόγους που ξέρουμε, δεν έχουμε συζητήσει ποτέ. Είχαμε συζητήσει ως ομάδα των 12 πως δεν θέλουμε να ξεκινήσουμε με τα οικονομικά προβλήματα που έχουμε και τα θέματα διαιτησίας, αφού θέλουμε ένα πιο δίκαιο πρωτάθλημα. Είχαμε πει πως δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αν δεν λυθεί κάποιο από τα προβλήματα που έχουμε. Αν έμπαινε ξανά το θέμα στο τραπέζι, θα είχαμε ξανά την ίδια θέση». 

Για τις ομάδες που διατηρούν ουδέτερη στάση και αν φοβούνται τις ρήτρες από τη Nova: «Δεν θα είναι καθόλου για τις ομάδες να μπουν αυτές οι ρήτρες. Είμαι όμως σίγουρος πως αν έμπαινε στο τραπέζι, θα το συζητούσαμε όλοι από την αρχή». 

Για την παραίτηση του Γιώργου Στράτου από την προεδρία της Σούπερ Λίγκας: «Ενημερωθήκαμε από τον κύριο Στράτο και μας είπε πως θα παραιτηθεί, νομίζω ότι ανέλυσε και τους λόγους, και δεν θα ήθελα να πω τους λόγους. Αυτός είναι ο σοβαρότερος λόγος που προέβη σε αυτή την απόφαση. Θεωρώ ότι πρόκειται για θέμα ευθιξίας. Άλλωστε, και εμείς ζητούμε από τον Γκιρτζίκη να παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας. Είχε υποσχεθεί ο κ. Στράτος πως αρθεί η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του θα παραιτηθεί και έκανε το αυτονόητο». 

Για την επόμενη μέρα στο πρωτάθλημα: «Τώρα είμαστε μάλλον υποχρεωμένοι και, μάλιστα, σύντομα να βρεθούμε για το θέμα της προεδρίας και να συζητήσουμε και για τα υπόλοιπα θέματα. Θα έχουμε σύντομα ένα Δ.Σ. και ελπίζω να βάλει υποψηφιότητα ο κ. Στράτος και να αναλάβει ξανά την προεδρία. Είναι κρίμα να σταματήσει τόσο γρήγορα και άδοξα η προσπάθειά του». 

Για το γεγονός ότι έχει αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα στα μέλη της Λίγκας: «Δυστυχώς το “όλοι μαζί” έχει μείνει πολύ πίσω και ο καθένας έχει μπροστά το δικό του συμφέρον. Δεν είμαστε ανταγωνιστές μόνο στο γήπεδο αλλά και στο υπόλοιπο κομμάτι, στα εμπορικά μας συμφέροντα. Τι να πει κανείς… Είναι το αυτονόητο».

Best of internet