Μόνο νίκη ο Ολυμπιακός στην Πορτογαλία

Gazzetta team
Μόνο νίκη ο Ολυμπιακός στην Πορτογαλία

bet365

Το ντεμπούτο του Πάουλο Μπέντο στον πάγκο του Ολυμπιακού, η ανάγκη να σπάσει η κατάρα που θέλει τους Πειραιώτες να μην έχουν νικήσει στην Πορτογαλία και το βήμα πρόκρισης για ΠΑΟ, ΠΑΟΚ.

Ο αποκλεισμός σοκ – από τη Χάποελ Μπερ Σεβά έστειλε τους «ερυθρόλευκους» στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου απόψε, η νίκη επί της «πρωτάρας» Αρούκα χαρακτηρίζεται μονόδρομος και βρίσκεται σε απόδοση 1,90! Ο Μπέντο πραγματοποιεί την πρώτη του εμφάνιση σε επίσημο ματς στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» και ξέρει πως η ομάδα του πρέπει να φύγει από την Ιβηρική χερσόνησο με σκορ πρόκρισης. Στο 2,35 η απόδοση για περισσότερα από 2,5 τέρματα, στο 1,53 πληρώνει σε αντίθετη περίπτωση. Η ποιότητα του Ολυμπιακού προκαλεί και το σενάριο να μην δεχθεί γκολ, πράγμα που εντοπίζεται στο 1,66. Σε ενδεχόμενο ξέσπασμα των Πειραιωτών και φορτσάρισμα από το πρώτο ημίχρονο, η απόδοση να βρουν νικητή τον Πρωταθλητή Ελλάδας και τα δύο 45λεπτα βρίσκεται στο 3,05.

Στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μπρόντμπι στο τελευταίο εμπόδιο με φόντο τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Όπως και με την ΑΪΚ, οι «πράσινοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και η νίκη πληρώνει σε απόδοση 1,72. Η επιθετικότητα των Δανών σε συνδυασμό με το στόχο του γκολ για το «τριφύλλι» προετοιμάζει γι' ανοιχτό παιχνίδι, με το γκολ και για τις δύο ομάδες στο 2,10. Μια προσεκτική διαχείριση του πρώτου ημιχρόνου και ενδεχόμενη νίκη του Παναθηναϊκού στην επανάληψη, όπως έγινε και απέναντι στον σύλλογο από τη Στοκχόλμη, εντοπίζεται στο 4,33, με τον μονό αριθμό τερμάτων στο 1,85. Η Μπρόντμπι θα προσπαθήσει να κάνει τη ζημιά, με τον φορμαρισμένο Πούκι, που βρίσκει συνεχώς δίχτυα, να επωμίζεται την ευθύνη του θετικού αποτελέσματος και τη νίκη των φιλοξενούμενων να βρίσκεται στο 4,80. Ο Μολέδο είχε σκοράρει στο 79' του εντός έδρας ματς με την ΑΪΚ και σε περίπτωση που δούμε γκολ ξανά στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης, η απόδοση εντοπίζεται στο 2,25.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τη Ντιναμό στην Τιφλίδα μετά την αποτυχία στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στον Άγιαξ. Ο Βλάνταν Ίβιτς έχει γεμάτο «οπλοστάσιο» και το «τρίποντο» στις βαλίτσες της επιστροφής πληρώνει στο 2,10. Η γηπεδούχος ομάδα έχει καταφέρει να βρει δίχτυα μονάχα στα τρία από τα έξι φετινά της ματς, οπότε ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στην κακή επίδοση των Γεωργιανών, με την απόδοση στο 1,70 για να πετύχουν γκολ μονάχα οι Θεσσαλονικείς. Το πρώτο γκολ για τον ΠΑΟΚ ανεξάρτητα από την εξέλιξη της αναμέτρησης πληρώνει σε 1,75, ενώ σε περίπτωση που σκοράρει και στα δύο ημίχρονα, φτάνει στο 3,75!

 

Τελευταία Νέα