Να τελειώνει με την πρόκριση

Να τελειώνει με την πρόκριση

Θοδωρής Βασίλης
Να τελειώνει με την πρόκριση

bet365

Ο Ολυμπιακός θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Πορτογαλία (NS2, 22:00) κόντρα στην Αρούκα ώστε να τελειώνει με την υπόθεση πρόκριση.

Είχε συνηθίσει στα μεγαλεία του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά πλέον ο Ολυμπιακός θα πρέπει να συμβιβαστεί με το Γιουρόπα Λιγκ. Για να συνεχίσει τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια όμως δεν θα πρέπει να την πατήσει κόντρα στην Αρούκα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ψάξουν στην Πορτογαλία για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα κάνει πιο εύκολη την ρεβάνς στο Καραϊσκάκη. Ο Πάουλο Μπέντο-ο οποίος κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας-θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Κώστα Φορτούνη ο οποίος ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα. Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να είναι έτοιμος τότε την θέση του θα πάρει ο Ντομίνγκες.

Όσον αφορά την ενδεκάδα κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Καπίνο, με αμυντική τετράδα τους Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ντε Λα Μπέγια. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Μιλιβόγεβιτς και Καμπιάσο, με τους Πάρντο και Σεμπά στα πλάγια. Ντομίνγκες ή Φορτούνης θα είναι σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Ιντέγε.

Από την πλευρά της η Αρούκα θα προσπαθήσει να κάνει το μεγάλο μπαμ και να βάλει δύσκολα στους Πειραιώτες. Ο Λίτο Βιντιγκάλ αναμένεται να παρατάξει τους: Μπρακάλι, Γκεγκέ, Ζουμπάλ, Μπάστο, Λουζ, Κοέλιο, Νουνίνιο, Σάντος, Ματέους, Βάλτερ, Ζεκίνια.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα