Με Μολέδο και Ρινάλντι κόντρα σε Μπρόντμπι

Με Μολέδο και Ρινάλντι κόντρα σε Μπρόντμπι

Gazzetta team
Με Μολέδο και Ρινάλντι κόντρα σε Μπρόντμπι

bet365

Στην αποστολή για τον αγώνα της Πέμπτης με την Μπρόντμπι συμπεριλήφθηκαν οι Μολέδο και Ρινάλντι. Είκοσι παίκτες πήρε μαζί του Στραματσόνι για το σημαντικό αυτό παιχνίδι (21:00).

Από την αρχή του καλοκαιριού στον Παναθηναϊκό ο βασικός στόχος ήταν η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «πράσινοι» αρχικά κατάφεραν να προκριθούν στα πλέι οφ ξεπερνώντας το εμπόδιο της ΑΪΚ και κόντρα στην Μπρόντμπι θέλουν να κάνουν το τελευταίο και πιο σημαντικό βήμα.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί αύριο Πέμπτη στη Λεωφόρο (21:00), με Αντρέα Στραματσόνι να προπονεί τους παίκτες του για τελευταία φορά και εν συνεχεία να ανακοινώνει την αποστολή. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται 20 παίκτες και μέσα σε αυτούς είναι και οι Μολέδο και Ρινάλντι. Ο Βραζιλιάνος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι πανέτοιμος, ενώ ο Αργεντίνος επιθετικός είναι επίσης έτοιμος για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα.

Συνολικά την αποστολή αποτελούν οι: Κοτσόλης, Στιλ, Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέντο, Νάνο, Λουντ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Χουλτ, Γουακάσο, Ρέις, Λεντέσμα και Ρινάλντι.

Στα της προπόνησης, το βάρος έπεσε στην τακτική και στον τρόπο που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν οι Δανοί. Οι μοναδικοί που απουσίασαν ήταν οι Μπουμάλ και Τελάντερ που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα