Καμπιάσο: «Δεν υπάρχουν άγνωστες ομάδες, πάμε για πρόκριση»

Καμπιάσο: «Δεν υπάρχουν άγνωστες ομάδες, πάμε για πρόκριση»

Δημήτρης Τομαράς
Καμπιάσο: «Δεν υπάρχουν άγνωστες ομάδες, πάμε για πρόκριση»

bet365

Σύνθημα πρόκρισης για την ομάδα του Ολυμπιακού από τον Εστέμπαν Καμπιάσο στην συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Αρούκα.
Ο έμπειρος άσος των Πειραιωτών τόνισε ανάμεσα στα άλλα: «Είμαστε πανέτοιμοι να παίξουμε αυτά τα παιχνίδια για να περάσουμε στους ομίλους και θα το προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.
Δεν υπάρχουν στο ποδόσφαιρο άγνωστες αντίπαλοι. Οι ομάδες είναι άγνωστες σε εκείνους που δεν ασχολούνται με αυτό το επάγγελμα».
Πιο συγκεκριμένα:
Αισιοδοξείς ότι κόντρα στην Αρούκα θα κάνετε μία νέα αρχή;
«Πάντα είμαι αισιόδοξος. Είναι ένα από τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν και με ακολουθούν σε όλη την καριέρα μου. Πάντα σέβομαι τον αντίπαλο, αλλά όποιος δεν είναι αισιόδοξος δεν αξίζει να προκριθεί. Ήρθαμε εδώ για να κάνουμε το πρώτο βήμα».
Στα προκριματικά του UEFA Champions League ο Ολυμπιακός έπαιξε κόντρα σε μία άγνωστη ομάδα. Και τώρα συμβαίνει το ίδιο. Σε φοβίζει το άγνωστο;
«Οι ομάδες είναι άγνωστες για όσους δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Σίγουρα δεν είναι τόσο γνωστές ως όνομα στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Έχουμε όμως ένα staff για να μας ενημερώνει για όλα. Δεν υπάρχουν λοιπόν άγνωστες ομάδες. Ίσως το όνομα της Αρούκα να μην είναι τόσο διάσημο στην Ευρώπη, αλλά για εμάς δεν είναι άγνωστη».
Τι έχει αλλάξει μέσα στην ομάδα με την αλλαγή του προπονητή;
«Σίγουρα την πρώτη εβδομάδα ο προπονητής προσπάθησε να περάσει τις ιδέες του για τον τρόπο παιχνιδιού. Ας είμαστε ρεαλιστές, δεν μπορεί να γίνουν πολλά πράγματα σε μία εβδομάδα. Εμείς είμαστε πανέτοιμοι να παίξουμε, να πάρουμε την πρόκριση και μετά ο προπονητής θα έχει περισσότερο χρόνο για να καθιερώσει τις ιδέες που έχει στον τρόπο παιχνιδιού μας. Όπως συμβαίνει σε όλους τους προπονητές του κόσμου, δεν μπορούν να γίνουν θαύματα σε μία εβδομάδα. Σίγουρα μας έχει περάσει τις πρώτες του ιδέες. Εμείς με όλες μας τις δυνάμεις θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε και να τον βοηθήσουμε να κάνουμε πράξη τις ιδέες του στην πορεία».
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα